#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Αρνί: Nose-to-Tail


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΑθήνα
  • Διάρκεια4 Ώρες
  • Συχνότητα1 φορά
  • Τιμή90.00€

Ο executive chef – Sommelier Χάρης Νικολούζοςσε ένα σεμινάριο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Aπο τον τεμαχισμό στην γαστρονομική αξιοποίηση.

Η σωστή διαχείριση της πρώτης ύλης αλλά και η επιδεξιότητα στις μαγειρικές τεχνικές είναι συνθήκες απαραίτητες για το τελικό άρτιο γαστρονομικό αποτέλεσμα και όχι μόνο.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν Τεχνικές και πιάτα με αρνί, εκμετάλλευση όλου του αρνιού:

  1. Τα μέρη του αρνιού, Ανατομία και Κοπές
  2. Τρόποι Αποθήκευσης & Συντήρησης
  3. Τρόποι Μαγειρέματος όπως:
    • Au jus
    • Sous Vide
    • Braisé
    • Sauté

 

Συνταγές που θα παρουσιαστούν:

Μυαλό
Σούπα τραχανά, κοπανιστή Μυκόνου, φουντούκια

Χεράκι
“Γαμοπίλαφο”, μαύρο σκόρδο, κρέμα στάκας

Αρνί καρέ
Με λουκάνικο αρνιού , πουρέ σελινορυζας, jus αρνιού με βανίλια

Μπούτι
Πατάτες μαγειρεμένες σε βούτυρο με λίπος αρνιού, bearnaise, χόρτα εποχης

 

Σε περίπτωση lockdown το σεμινάριο θα μεταφερθεί σε ασφαλή ημερομηνία.

Στα σεμινάρια του PRAXIS τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid. Έλεγχος στην είσοδο, αεριζόμενη αίθουσα, απολύμανση χεριών και αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.

Αρνί: Nose-to-Tail

Σε επαγγελματίες της εστίασης και σπουδαστές μαγειρικής που θέλουν να κατακτήσουν τεχνικές της υψηλής μαγειρικής τέχνης για το αρνί, το πιο συνηθισμένο κρέας

Τιμολογιακή Πολιτική:

  • Το κόστος του προγράμματος είναι: 90€
  • Για εγγραφές έως 31/1 Early Bird: 70€
  • Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές: 70€
  • Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
  • Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς
  • Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τις τεχνικές παρασκευής και τα μυστικά για δημιουργίες υψηλής μαγειρικής με το πιο κλασσικό ελληνικό κρέας, το αρνί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832)

Παρέχονται Εκπαιδευτικές Σημειώσεις & Συνταγές – Με την ολοκλήρωση των συνταγών θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή


image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US