Αρνί: Nose-to-Tail με τον Chef Άγγελο Λάντο /2* Michelin
#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Αρνί: Nose-to-Tail με τον Chef Άγγελο Λάντο /2* Michelin


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΑθήνα
  • Ωράριο Αθήνα12:00-16:00
  • Διάρκεια4 Ώρες
  • Συχνότητα1 φορά

Ο Άγγελος Λάντος, o βραβευμένος με 2 Αστέρια Michelin executive chef της ΣΠΟΝΔΗΣ, Διευθυντής Σπουδών και Καθηγητής του Ινστιτούτου Μαγειρικής PRAXISσε ένα σεμινάριο διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Η σωστή διαχείριση της πρώτης ύλης αλλά και η επιδεξιότητα στις μαγειρικές τεχνικές είναι συνθήκες απαραίτητες για το τελικό άρτιο γαστρονομικό αποτέλεσμα και όχι μόνο.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν:

  1. Τα μέρη του αρνιού, Ανατομία και Κοπές
  2. Τρόποι Αποθήκευσης & Συντήρησης
  3. Τρόποι Μαγειρέματος όπως:
    • Au jus
    • Sous Vide
    • Braisé
    • Sauté

Ο chef Άγγελος Λάντος θα προτείνει μαγειρικές ιδέες και γευστικούς συνδυασμούς γύρω από το αρνί και τα νόστιμα μέρη του όπως η γλώσσα, τα μάγουλα, το μυαλό και τα εντόσθια.

Συνταγές

  • Γλώσσα ποσέ / Μελιτζάνα / Γλάσο σόγιας / Σουσάμι Πικάντικο
  • Μυαλό Φρικασέ Αυγολέμονο
  • Αρνί σε γάστρα με μυρωδικά και Πατάτα Baby / Σπαράγγια / Μανιτάρια
  • Λαιμός / Σαντιγί Μουστάρδα / Μυρωδικά
  • Αρνί σωτέ / καπνιστή μπεσαμέλ / Μελιτζάνα / λεμόνι κονφί
  • Αρνί, κροκέτες από κολοκύθι και τραχανά και μείγμα μπαχαρικών
  • Αρνί / Τάρτα καπνιστής μελιτζάνας / βούτυρο ελιάς

Σε επαγγελματίες της εστίασης και σπουδαστές μαγειρικής που θέλουν να κατακτήσουν τεχνικές της υψηλής μαγειρικής τέχνης για το αρνί, το πιο συνηθισμένο κρέας

Τιμολογιακή Πολιτική:

  • Το κόστος του προγράμματος είναι: 120€
  • Για εγγραφές έως 30/12 Early Bird: 90€
  • Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές: 90€
  • Κρατήσεις θέσεων με συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.
  • Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς
  • Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τις τεχνικές παρασκευής και τα μυστικά για δημιουργίες υψηλής μαγειρικής με το πιο κλασσικό ελληνικό κρέας, το αρνί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832), με την υπογραφή και του Chef Άγγελου Λάντου

Παρέχεται εργαστηριακή ποδιά PRAXIS ¦ Παρέχονται Εκπαιδευτικές Σημειώσεις & Συνταγές – Με την ολοκλήρωση των συνταγών θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Παρακολουθήστε το video του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US