Παναγιώτα Παδιδέκα

Παναγιώτα Παδιδέκα
Παναγιώτα Παδιδέκα. Καθηγήτρια ΙΕΚ PRAXIS. Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Μικροβιολογικού Εργαστηρίου Γάλακτος - Χυμών της ΔΕΛΤΑ Α.Ε.
Τεχνολόγος Τροφίμων, ΔΕΛΤΑ Γαλακτος

Παναγιώτα Παδιδέκα

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Ιούνιος 1991: Αποφοίτηση  από  τη σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ)

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΧΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Μάιος 2012: Ολοκληρωμένη Διαχείριση γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων Διατμηματικό Πρόγραμμα Ζωικής Παραγωγής και Τεχνολογίας Τροφίμων, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

  • Αγγλικά, καλά.  (B2 ΚΠγ)
  • Ιταλικά, μέτρια.

ΓΝΩΣΕΙΣ Η/Υ

  • Πιστοποιητικό ECDL (Word – Excel – Outlook & Internet)

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  • Ανάκτηση αιθέριων ελαίων από εσπεριδοειδή.
  • Ποιοτικός έλεγχος κακάου και σοκολάτας.

ΜΕΛΕΤΕΣ

  • Μελέτη διατηρησιμότητας γαλακτοκομικών προϊόντων και  χυμών σε διάφορες συνθήκες θερμοκρασίες  και άλλων παραγόντων όπως συσκευασίας κ.λ.π.  (ΔΕΛΤΑ)
  • Μελέτη ανάπτυξης μικροβιακού πληθυσμού σε νέα προϊόντα γάλακτος  και  χυμών πριν την παραγωγή και διάθεσή τους στο εμπόριο.  (ΔΕΛΤΑ)

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2004 – ως σήμερα :

  • Ωρομίσθια καθηγήτρια στις επαγγελματικές σχολές  του ΟΑΕΔ (ΕΠΑ.Σ ειδικότητες μαγειρικής τέχνης, αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής).
  • Μέλος στην επιτροπή αξιολόγησης  βιβλίων για την ειδικότητα της μαγειρικής τέχνης.
  • Εισηγήτρια για το σχεδιασμό του αναλυτικού προγράμματος της μαγειρικής τέχνης

1997 – ως σήμερα :

  • Αναπληρώτρια Προϊσταμένη  Μικροβιολογικού  Εργαστηρίου Γάλακτος – Χυμών   της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.
    • Μέλος  της  ομάδας  εργασίας  για  το  HACCP Γάλακτος και Χυμών.
    • Μέλος  της  ομάδας  δοκιμαστών προϊόντων Γάλακτος και Χυμών.

1993 – 1997 :

Εξειδίκευση και απασχόληση ως υπεύθυνη βάρδιας στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο  Γάλακτος – Χυμών   της  ΔΕΛΤΑ  Α.Ε.:

  • Παρασκευή και αποστείρωση θρεπτικών υλικών -γυάλινων και μεταλλικών σκευών, προσδιορισμός Ο.Μ.Χ., COLIFORMS, Ψυχρότροφων, ζυμών – μυκήτων, αναερόβια, παθογόνα Α΄ υλών – γάλακτος – χυμών – νερού, έλεγχος παραγωγής, μετρήσεις θερμοκρασιών, έλεγχος καταλληλόλητας τελικών προϊόντων).
  • Προσδιορισμός διάρκειας ζωής προϊόντων, μικροβιολογικός έλεγχος αέρα στους χώρους παραγωγής και στους βοηθητικούς χώρους,
  • Έλεγχος συσκευασιών καθώς και έλεγχος επιφανειών στις εμφιαλωτικές μηχανές).
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Πόλη Που Με Ενδιαφέρει
    X
    CONTACT US