Χρήστος Κακαρούγκας

Μ.Α. Hospitality Management

  • Ο Χρήστος Κακαρουγκας είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ειδικεύεται στην «Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων».
  • Η πορεία του στον τουριστικό κλάδο ξεκίνησε το 1999 στο Λονδίνο όπου εργάστηκε σε κεντρικά ξενοδοχεία σε διάφορες θέσεις και τμήματα.
  • Παράλληλα πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Thames Valley University (νυν University of West London) με ειδίκευση στο Hospitality Management ("Μ.Α. in Hospitality Management").
  • Στην Ελλάδα έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία πολυτελείας μεταξύ άλλων όπως το Grande Bretagne και King George Palace σε διευθυντικές θέσεις και θέσεις ευθύνης σε διάφορα τμήματα.
  • Από το 2006 μέχρι σήμερα χωρίς να έχει σταματήσει την επαγγελματική ενασχόληση του στον τουριστικό τομέα στράφηκε στην Τουριστική Εκπαίδευση όπου εργάζεται σαν αναπληρωτής και ωρομίσθιος καθηγητής Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.
  • Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει εισηγήσεις σε πληθώρα επαγγελματικών τουριστικών σεμιναρίων, ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διεθνή και εθνικά επιστημονικά συνέδρια και σε εκθέσεις τουρισμού.
  • Στο συγγραφικό του έργο μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η συμμετοχή του στην ομάδα ανάπτυξης του Επαγγελματικού Περιγράμματος για το επάγγελμα του «μπουφετζή» στα πλαίσια του έργου "Ανάπτυξη Επαγγελματικών Περιγραμμάτων" ΕΣΠΑ 2007-2013, από το ΚΕΚ ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, καθώς και η ανάπτυξη του εκπαιδευτικού υλικού και των ερωτήσεων αποτίμησης/ πιστοποίησης των γνώσεων για το επάγγελμα του «σερβιτόρου» στα πλαίσια του προγράμματος «Κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής» για λογαριασμό του Ινστιτούτου του Συνδέσμου των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ).
  • Το 2008 ολοκλήρωσε με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της ΑΣΠΑΙΤΕ, ενώ είναι πιστοποιημένος «Εκπαιδευτής Ενηλίκων την Μη Τυπικής Εκπαίδευσης» από τον ΕΟΠΠΕΠ.
  • Επιπλέον το 2008 δημιούργησε το www.TouristikiEkpaideysi.gr τη μοναδική έως και σήμερα Ελληνική πύλη με πλούσιο δωρεάν εκπαιδευτικό τουριστικό περιεχόμενο.
  • Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγεται: η οργανωτική κουλτούρα, η διαχείριση της αλλαγής, η διαχείριση της οργανωτικής μάθησης και γνώσης καθώς και η επιβράβευση του προσωπικού σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία