Χαράλαμπος Νάκος

Pastry Chef Βασίλαινας

  • Απόφοιτος Σχολής Ζαχαροπλαστικής ΟΤΕΚ

Προϋπηρεσία:

  • 2016 έως σήμερα: Pastry Chef στο Εστιατόριο "Βασίλαινας"
  • 2016 έως σήμερα: Pastry Chef στο All Day Bistrot "QUARTIER d' ATHENES" (https://www.facebook.com/Quartier-dAth%C3%A8nes-1632234670405486/)
  • 2017 έως σήμερα: Pastry Chef στο ιστορικό εστιατόριο ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ (περιοχή Hilton, Αθήνα) (http://www.vassilenas.gr/)
  • Ιανουάριος 2013 έως 2016: Chef pattissier στο εστιατόριο «ΣΠΟΝΔΗ» (2 Αστέρια Michelin)
  • Ιανουάριος 2011 έως Δεκέμβριος 2012: Τεχνικός της εταιρείας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής Στέλιος Γιαννίκας ΑΕΒΕ.
  • Σεπτέμβριος 2006 έως Ιανουάριος 2011: Πλήρης απασχόληση στην εταιρεία PCZ (καταστήματα ZONAR'S, CLEMENTE, εστιατόριο PASAJI, και cafe restaurant BREAD & BUTTER) ως ζαχαροπλάστης μέχρι το 2008 και στην θέση του chef pattissier έκτοτε.
  • Μάιος 2006 έως Σεπτέμβριος 2006: Πλήρης απασχόληση ως ζαχαροπλάστης στο εστιατόριο ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στο λόφο του Λυκαβηττού.
  • Μάιος 2003 έως Μάιος 2006: Πλήρης απασχόληση ως ζαχαροπλάστης στο ξενοδοχείο ATHENS HILTON.
  • Μάιος 2000 έως Μάιος 2003: Πλήρης απασχόληση στο ζαχαροπλαστείο AMANDIER στην περιοχή Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.
  • Απρίλιος 1998 έως Μάιος 2000 και Ιούλιος 1994 έως Σεπτέμβριος 1996: Πλήρης απασχόληση στο ζαχαροπλαστείο NICOL στην περιοχή της Καλλιθέας (οικογενειακή επιχείρηση).

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία