Χαράλαμπος Νάκος

Pastry Chef Βασίλαινας

  • Απόφοιτος Σχολής Ζαχαροπλαστικής ΟΤΕΚ

Προϋπηρεσία:

  • 2016 έως σήμερα: Pastry Chef στο Εστιατόριο "Βασίλαινας"
  • 2016 έως σήμερα: Pastry Chef στο All Day Bistrot "QUARTIER d' ATHENES" (https://www.facebook.com/Quartier-dAth%C3%A8nes-1632234670405486/)
  • 2017 έως σήμερα: Pastry Chef στο ιστορικό εστιατόριο ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ (περιοχή Hilton, Αθήνα) (http://www.vassilenas.gr/)
  • Ιανουάριος 2013 έως 2016: Chef pattissier στο εστιατόριο «ΣΠΟΝΔΗ» (2 Αστέρια Michelin)
  • Ιανουάριος 2011 έως Δεκέμβριος 2012: Τεχνικός της εταιρείας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής Στέλιος Γιαννίκας ΑΕΒΕ.
  • Σεπτέμβριος 2006 έως Ιανουάριος 2011: Πλήρης απασχόληση στην εταιρεία PCZ (καταστήματα ZONAR'S, CLEMENTE, εστιατόριο PASAJI, και cafe restaurant BREAD & BUTTER) ως ζαχαροπλάστης μέχρι το 2008 και στην θέση του chef pattissier έκτοτε.
  • Μάιος 2006 έως Σεπτέμβριος 2006: Πλήρης απασχόληση ως ζαχαροπλάστης στο εστιατόριο ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στο λόφο του Λυκαβηττού.
  • Μάιος 2003 έως Μάιος 2006: Πλήρης απασχόληση ως ζαχαροπλάστης στο ξενοδοχείο ATHENS HILTON.
  • Μάιος 2000 έως Μάιος 2003: Πλήρης απασχόληση στο ζαχαροπλαστείο AMANDIER στην περιοχή Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.
  • Απρίλιος 1998 έως Μάιος 2000 και Ιούλιος 1994 έως Σεπτέμβριος 1996: Πλήρης απασχόληση στο ζαχαροπλαστείο NICOL στην περιοχή της Καλλιθέας (οικογενειακή επιχείρηση).

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία