- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Προσφορά
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουOn Demand streaming
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα16:00 – 19:00
- Διάρκεια3 Ώρες
- ΣυχνότηταOn Demand
Webinar | 4 HANDS – Arnaud Bignon & Άγγελος Λάντος: Δυο βραβευμένοι chef με διπλά αστέρια Michelin, ενώνουν τα χέρια τους για ένα διαδικτυακό σεμινάριο με αέρα και φινέτσα γαλλικής γαστρονομίας.
Ο chef Arnaud Bignon (Greenhouse και Σπονδή /2* Michelin) και ο Άγγελος Λάντος, chef (Σπονδή /2* Michelin) και διευθυντής Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS παρουσιάζουν:
- Cauliflower Black garlic/ Parmesan/ Truffle
- Sea bass Leek/ Mussel/ Turmeric/ Coconut milk
- Veal Aubergine/ Shimeji/ Coffee/ Liquorice
Ο Arnaud Bignon είναι ο γενικός διεθυντής του Εστιατορίου “Σπονδή” στην Αθήνα όπου ξεκίνησε ως head chef το 2005, κερδίζωντας 2 Αστέρια Μισελέν το 2008 και κατακτώντας την θέση 69 στην λίστα με τα Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου το 2011. Γεννημένος στο Le Mans της Γαλλίας, ο Chef Arnaud ανέπτυξε μια αίσθηση αρμονίας με την εποχικότητα στον κήπο του παππού του και επιδίωξε μια γαστρονομική καριέρα στο Παρίσι. Ο Arnaud εκπαιδεύτηκε στα βραβευμένα με Αστέρια Μισελέν εστιατόρια Montparnasse 25 restaurant, Alain Ducasse στην Poincaré Avenue και Éric Frechon at Épicure στο Hôtel Le Bristol. Το 2012 εργάστηκε στο βραβευμένο με Αστέρι Μισελέν The Greenhouse στο Λονδίνο όπου κατέκτησε μια θέση στη λίστα Le Chef’s 100 Best Chef’s in the World το 2016 και το 2017
Arnaud Bignon is the general director of Spondi in Athens, where he began as head chef in 2005, earned two Michelin stars in 2008 and ranked No. 69 on the World’s 50 Best Restaurants list of 100 in 2011. Born in Le Mans, France, Chef Arnaud developed a sense of harmony with seasonality in his grandfather’s garden and pursued a culinary career in Paris. Arnaud trained at the Michelin-starred Montparnasse 25 restaurant, Alain Ducasse at Poincaré Avenue, and Éric Frechon at Épicure in the Hôtel Le Bristol. In 2012, he worked at Michelin-starred The Greenhouse in London, where he was named among Le Chef’s 100 Best Chef’s in the World in 2016 and 2017
Tο σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες μάγειρες, λάτρεις της μαγειρικής καθώς και σε επαγγελματίες της εστίασης, σε σπουδαστές ή αποφοίτους σχολών μαγειρικής.
Τιμολογιακή Πολιτική:
- 30€ για τους απόφοιτους του IEK PRAXIS
- Δωρεάν για τους σπουδαστές διετούς φοίτησης Μαγειρικής / Ζαχαροπλαστικής, αποκλειστικά του ΙΙΕΚ PRAXIS
Η κράτηση Θέσης προϋποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομά σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832),