- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Προσφορά
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00-17:00
- Διάρκεια5 Ώρες
- Συχνότητα1 φορά
Ο Βραβευμένος Chef και καθηγητής μαγειρικής του IEK PRAXIS Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος δημιουργεί “προχωρημένα” πιάτα εστιατορίου με Vegetarian συνταγές και Ελληνικές πρώτες ύλες, παρασκευασμένες με σύγχρονες τεχνικές και δοσμένες με μοντέρνο τρόπο.
“Λαχανοντολμάς” μανιταριών
Άγρια Ελληνικά μανιτάρια, λάχανο savoy, κρέμα λεμονάτης αγκινάρας, κονσομέ μανιταριών και king oyster sous vide.
“Κάτω από τη γη”
Πατάτα, σελινόριζα και παντζάρι με μαυρη τρούφα, custard Σαν Μιχάλη, πικάντικα μανιτάρια και “χώμα” παντζάρι-αμύγδαλο.
“Χωριάτικη σαλάτα”
Σφαίρες από ζωμό χωριάτικης σαλάτας, πίκλα και υγρό ζελέ αγγούρι, βολάκι Άνδρου, παξιμάδι ελιάς.
“Ταξίδι στην Ελλάδα” (amuse bouche)
Το Μενού & Την Δοκιμή των Πιάτων Θα Συνοδεύσουν Εκλεκτά Κρασιά
Σε όσους θέλουν να γνωρίσουν προχωρημένα vegetarian εστιατορικά πιάτα και τις τεχνικές της παρασκευής τους, από ένα κορυφαίο chef
Τιμολογιακή Πολιτική
- Το κόστος του προγράμματος είναι:120€
- Για εγγραφές έως 30/12 Early Bird:90€
- Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές:90€
- Η Κράτηση Θέσης προυποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
- Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Εξειδίκευση στην vegetarian μαγειρική υψηλού γαστρονομικού επιπέδου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832) υπογεγραμμένη από τον Chef Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο
Παρέχεται εργαστηριακή ποδιά PRAXIS ¦ Παρέχονται Εκπαιδευτικές Σημειώσεις & Συνταγές – Με την ολοκλήρωση των συνταγών θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή