Προχωρημένη Επαγγελματική Μαγειρική (Advanced Professional Cooking)

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

Προχωρημένη Επαγγελματική Μαγειρική (Advanced Professional Cooking)

Πόλη

Aθήνα-Χαλκίδα

Έναρξη

24/02/2020

Διάρκεια

3 μήνες

Ωράριο

Απογευματινό

Συχνότητα

2 φορές/εβδομάδα

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Το Σεμινάριο Μαγειρικής Advanced Professional Cooking, έχει σκοπό να μεταδώσει γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για όσους θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον χώρο της επαγγελματικής μαγειρικής

Απαραίτητη προϋπόθεση, ο σπουδαστής να έχει παρακολουθήσει το Σεμινάριο Επαγγελματικής Μαγειρικής Επίπεδο 1.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

  • Ζύμη μπριζέ - Pizza
  • Τεχνική κονφί, Φιλετάρισμα πάπιας
  • Υγρή μαγειρεμένη μαρινάδα κοκκινου κρασιού για κυνήγια, Καθάρισμα - Mαγείρεμα  Ορτυκιών, Μεριδοποίηση - Mαγείρεμα κουνελιού
  • Αγριογούρουνο: χαρακτηριστικά, τεμαχισμός, μαρινάρισμα, μέθοδοι μαγειρέματος
  • Καθάρισμα, φιλεταρισμα και μαγείρεμα ψαριών
  • Καθάρισμα και μαγείρεμα οστρακόδερμα (γαρίδες), όστρακα (μύδια), μαλάκια (καλαμάρι)
  • Καθάρισμα & φιλετάρισμα γλώσσας
  • Φιλετάρισμα και μαγείρεμα σολομού
  • Τεχνοτροπία Αντρέ (Πατέ, Τερίνα, Μπαλοτίνα)
  • Διεθνείς κουζίνες  (Κίνα, Ιαπωνία, Ταϋλάνδη, Ινδία, Μέση Ανατολή,Ιταλία, Γαλλία, Τουρκία, Αμερική)
  • SOUS VIDE: Επίδειξη μεθόδου μαγειρέματος Sous vide

Σε ποιους απευθύνεται

  • Απευθύνεται σε απόφοιτους του Προγράμματος Επαγγελματικής Μαγειρικής Επιπέδου 1, που θέλουν να εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο στις τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας και να ολοκληρώσουν τις μαγειρικές τους γνώσεις, αποκτώντας πλήρεις γνώσεις και δεξιότητες επαγγελματία μάγειρα.
  • Απευθύνεται επίσης σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης που - μέσω διαφόρων διαδρομών - έχουν κατακτήσει τις γνώσεις του προγράμματος Επιπέδου 1

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο να δώσει στους αποφοίτους του Προγράμματος Μαγειρικής 1ου επιπέδου ή στους κατόχους των γνώσεων και των δεξιοτήτων αυτού του επιπέδου, τις ολοκληρωμένες γνώσεις και δεξιότητες του επαγγελματία μάγειρα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45'

Πιστοποίηση

Απόκτηση Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (BEK) από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (Κε.Δι.Βι.Μ. 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832) ♣ Δυνατότητα Πιστοποίησης και από την GLOBAL CERT, κατόπιν εξετάσεων ♣ Το πρόγραμμα είναι συμβατό με το Επαγγελματικό Περίγραμμα του ΕΟΠΠΕΠ "Μάγειρας"

Διεύθυνση

ΑΘΗΝΑ: Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο), ΧΑΛΚΙΔΑ: Λεωφ. Χαϊνά 95 (δίπλα στην Περιφέρεια)

Παροχές

Παρέχονται όλα τα αναλώσιμα των εργαστηρίων ♣ Παρέχεται εργαστηριακή ποδιά PRAXIS ♣ Παρέχονται Εκπαιδευτικές Σημειώσεις και Συνταγές.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία