ΠΑΠΑΗΣΑΙΟΥ Ιωάννης

Τεχνολόγος Τροφίμων, Ειδικός Αλλαντικών

ΣΠΟΥΔΕΣ:

  • 2000-2005 Τεχνολόγος Τροφίμων , τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Αθήνας

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • ΑΦΟΙ ΦΑΚΟΥ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ( ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018)

 

  • ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ ΡΩΜΙΟΣ – ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – R&D ( ΜΑΙΟΣ 2017 – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017)

Καθήκοντα:

  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • ΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

 

  • ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΑΕ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ( ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ  2007 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 )

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Καθήκοντα:

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Α ΥΛΩΝ
  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΝ  ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΟΥΤΕΡ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ  ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ( ΕΓΧΥΣΗ, ΜΑΛΑΞΗ )
  • ΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΝ ISO 22000
  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟΥ ( ΜΑΙΟΣ 2013 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ  2017)

 

  • ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2006 – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007 )

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Καθήκοντα :

  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.
  • ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΤΕΡ

 

  • ΜΥΛΟΙ ΜΑΡΡΑ ΑΕ – ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ( ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2004- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2004)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΗΜΕΙΟΥ

 

Σεμινάρια – εκπαιδεύσεις – συμμετοχή σε συνέδρια

  • Σεμινάριο (CUSTOMIZED) –Παραγωγή προιόντων μάλαξης / ζαμπόν , Metalquimia SA(meatindustrytechnologyandequipment), Girona, Ισπανία, Μαίος 2008
  • Meat days – Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας. - αξιολογητής – ετήσιο.
  • 4Ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων  «πρόσβαση στις χρήσιμες τεχνολογίες , βελτιστοποίηση της ασφάλειας τροφίμων και διατροφής» ,2005,δημοσίευση.

«Propolis as an additive with antimicrobial and antioxidant properties in confectionary products» , E Petrakis, D Timbis, I Papaisaiou, E Chaliori,2004 .

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

  • ΑΓΓΛΙΚΑ  : FCΕ, UNIVERSITY OF CAMBRIDGE
  • ΙΤΑΛΙΚΑ 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία