ΠΑΠΑΗΣΑΙΟΥ Ιωάννης

Τεχνολόγος Τροφίμων, Ειδικός Αλλαντικών

ΣΠΟΥΔΕΣ:

  • 2000-2005 Τεχνολόγος Τροφίμων , τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Αθήνας

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • ΑΦΟΙ ΦΑΚΟΥ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ( ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018)

 

  • ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ ΡΩΜΙΟΣ – ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – R&D ( ΜΑΙΟΣ 2017 – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017)

Καθήκοντα:

  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • ΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

 

  • ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΑΕ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ( ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ  2007 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 )

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Καθήκοντα:

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Α ΥΛΩΝ
  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΝ  ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΟΥΤΕΡ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ  ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ( ΕΓΧΥΣΗ, ΜΑΛΑΞΗ )
  • ΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΝ ISO 22000
  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟΥ ( ΜΑΙΟΣ 2013 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ  2017)

 

  • ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2006 – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007 )

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Καθήκοντα :

  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.
  • ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΤΕΡ

 

  • ΜΥΛΟΙ ΜΑΡΡΑ ΑΕ – ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ( ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2004- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2004)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΗΜΕΙΟΥ

 

Σεμινάρια – εκπαιδεύσεις – συμμετοχή σε συνέδρια

  • Σεμινάριο (CUSTOMIZED) –Παραγωγή προιόντων μάλαξης / ζαμπόν , Metalquimia SA(meatindustrytechnologyandequipment), Girona, Ισπανία, Μαίος 2008
  • Meat days – Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας. - αξιολογητής – ετήσιο.
  • 4Ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων  «πρόσβαση στις χρήσιμες τεχνολογίες , βελτιστοποίηση της ασφάλειας τροφίμων και διατροφής» ,2005,δημοσίευση.

«Propolis as an additive with antimicrobial and antioxidant properties in confectionary products» , E Petrakis, D Timbis, I Papaisaiou, E Chaliori,2004 .

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

  • ΑΓΓΛΙΚΑ  : FCΕ, UNIVERSITY OF CAMBRIDGE
  • ΙΤΑΛΙΚΑ 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία