- Pastry Chef στο NEW HOTEL, Αθήνα
 - Pastry Chef στο εστιατόριο MATSUHISA ATHENS (Χρυσός Σκούφος 2010), του Ξενοδοχείου Αστέρας Βουλιαγμένης, στην Αθήνα
 - Pastry Chef στο COSTA NAVARINO
 - Head Pastry Chef στο εστιατόριο NOBU, στο ξενοδοχείο St. Moritz Butrutts Palace (5 αστέρων), στο χειμερινό θέρετρο του Σαίν Μόριτζ της Ελβετίας
 - Chef de partie του εστιατορίου MATSUHISHA MYKONOS στο ξενοδοχείο Belvedere Hotel (Small Luxury Hotels)
 - Chef de partie στο NOBU BAUR AU LAC, στην Ζυρίχη της Ελβετίας (5 αστέρων)
 - Chef de partie στο εστιατόριο ΛΙΘΟΣ, στην περιοχή Ψυρρή, στην Αθήνα.
 - Demi–Chef de partie στην gourmet Brasserie ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, στο ξενοδοχείο GRECOTEL MYKONOS BLUE (5 αστέρων), στην Μύκονο
 - Demi–Chef de partie στο γκουρμέ εστιατόριο ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, στο ξενοδοχείο GRECOTEL MYKONOS BLUE (5 αστέρων), στην παραλία Ψαρού, στην Μύκονο
 
         Μαρίνος Κοσμάς      
      
         Pastry Chef      
	 
	        
            
   
         Μαρίνος Κοσμάς      
      
      