Κοσμάς Μαρίνος

Pastry Chef

  • Pastry Chef στο NEW HOTEL, Αθήνα
  • Pastry Chef στο εστιατόριο MATSUHISA ATHENS (Χρυσός Σκούφος 2010), του Ξενοδοχείου Αστέρας Βουλιαγμένης, στην Αθήνα
  • Pastry Chef στο COSTA NAVARINO
  • Head Pastry Chef στο εστιατόριο NOBU, στο ξενοδοχείο St. Moritz Butrutts Palace (5 αστέρων), στο χειμερινό θέρετρο του Σαίν Μόριτζ της Ελβετίας
  • Chef de partie του εστιατορίου MATSUHISHA MYKONOS στο ξενοδοχείο Belvedere Hotel (Small Luxury Hotels)
  • Chef de partie στο NOBU BAUR AU LAC, στην Ζυρίχη της Ελβετίας (5 αστέρων)
  • Chef de partie στο εστιατόριο ΛΙΘΟΣ, στην περιοχή Ψυρρή, στην Αθήνα.
  • Demi-Chef de partie στην gourmet Brasserie ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, στο ξενοδοχείο GRECOTEL MYKONOS BLUE (5 αστέρων), στην Μύκονο
  • Demi-Chef de partie στο γκουρμέ εστιατόριο ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, στο ξενοδοχείο GRECOTEL MYKONOS BLUE (5 αστέρων), στην παραλία Ψαρού, στην Μύκονο

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία