Ελισσάβετ Αρμάου

Ζαχαροπλάστης - Ζαχαροτέχνης (The Cakers)

Η Ελισσάβετ Αρμάου είναι Ζαχαροπλάστης, Head Pastry Chef στο Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Ζαχαροπλαστικής THE CAKERS, στην Ηλιούπολη.

 

  • Το Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Ζαχαροπλαστικής THE CAKERS παρασκευάζει διακοσμημένα γλυκίσματα κατά παραγγελία, δίνοντας την ίδια βαρύτητα στην γεύση όσο και στην εμφάνιση των προϊόντων τους, καταφέρνοντας να επιτύχουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.
  • Παρασκευάζουν γλυκά προσαρμοσμένα στις μεσογειακές γευστικές συνήθειες ενώ ταυτόχρονα τα διακοσμούν εντυπωσιακά.
  • «Το γλυκό για έναν ζαχαροτέχνη είναι ένας λευκός καμβάς έτοιμος για δημιουργία, αλλά ο πελάτης ανεξάρτητα με το πόσο όμορφο αισθητικά είναι το αποτέλεσμα, δεν ξεχνά ποτέ ότι έχει αγοράσει ένα γλυκό και επιθυμεί να ικανοποιηθεί και γευστικά» συνιθίζουν να λένε η Ελισάβετ Αρμάου και η Λουίζα Διγενή, που μαζί με ένα επιτελείο ικανών ζαχαροπλαστών ετοιμάζουν γλυκά που θες να τα χαζεύεις πριν τα γευτείς.
  • «Η τούρτα γάμου ήταν πάντα και παραμένει το κεντρικό αντικείμενο της μέρας και σηματοδοτεί την αρχή του party. Το ζευγάρι είναι διατεθειμένο να επιλέξει ένα προϊόν ζαχαροτεχνίας από μια παραδοσιακή τούρτα ζαχαροπλαστείου που προσφέρει μόνο γευστική ικανοποίηση. Το ίδιο συμβαίνει και με εκδηλώσεις όπως η βάφτιση που ένα καλοστημένο candy bar δίνει την ευκαιρία στους οικοδεσπότες να ευχαριστήσουν και να περιποιηθούν τους καλεσμένους τους».
  • Το THE CAKERS δημιουργεί όλων των ειδών τις τούρτες (μονοδιάστατες, τρισδιάστατες, πολυόροφες, κλπ), cupcakes, cake pops, μπισκότα, eclairs, donuts, macarons, μαρέγκες και ένα σωρό άλλα είδη που διακοσμούνται ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης.
  • Είτε πρόκειται για γάμο, για βάφτιση, για candy bar, για bachelor η bachelorette party ή για γενέθλια μικρών και μεγάλων, τα γλυκά παίρνουν την μορφή του θέματος παρουσιάζοντας ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία