Ελισσάβετ Αρμάου

Ζαχαροπλάστης - Ζαχαροτέχνης (The Cakers)

Η Ελισσάβετ Αρμάου είναι Ζαχαροπλάστης, Head Pastry Chef στο Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Ζαχαροπλαστικής THE CAKERS, στην Ηλιούπολη.

 

  • Το Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Ζαχαροπλαστικής THE CAKERS παρασκευάζει διακοσμημένα γλυκίσματα κατά παραγγελία, δίνοντας την ίδια βαρύτητα στην γεύση όσο και στην εμφάνιση των προϊόντων τους, καταφέρνοντας να επιτύχουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.
  • Παρασκευάζουν γλυκά προσαρμοσμένα στις μεσογειακές γευστικές συνήθειες ενώ ταυτόχρονα τα διακοσμούν εντυπωσιακά.
  • «Το γλυκό για έναν ζαχαροτέχνη είναι ένας λευκός καμβάς έτοιμος για δημιουργία, αλλά ο πελάτης ανεξάρτητα με το πόσο όμορφο αισθητικά είναι το αποτέλεσμα, δεν ξεχνά ποτέ ότι έχει αγοράσει ένα γλυκό και επιθυμεί να ικανοποιηθεί και γευστικά» συνιθίζουν να λένε η Ελισάβετ Αρμάου και η Λουίζα Διγενή, που μαζί με ένα επιτελείο ικανών ζαχαροπλαστών ετοιμάζουν γλυκά που θες να τα χαζεύεις πριν τα γευτείς.
  • «Η τούρτα γάμου ήταν πάντα και παραμένει το κεντρικό αντικείμενο της μέρας και σηματοδοτεί την αρχή του party. Το ζευγάρι είναι διατεθειμένο να επιλέξει ένα προϊόν ζαχαροτεχνίας από μια παραδοσιακή τούρτα ζαχαροπλαστείου που προσφέρει μόνο γευστική ικανοποίηση. Το ίδιο συμβαίνει και με εκδηλώσεις όπως η βάφτιση που ένα καλοστημένο candy bar δίνει την ευκαιρία στους οικοδεσπότες να ευχαριστήσουν και να περιποιηθούν τους καλεσμένους τους».
  • Το THE CAKERS δημιουργεί όλων των ειδών τις τούρτες (μονοδιάστατες, τρισδιάστατες, πολυόροφες, κλπ), cupcakes, cake pops, μπισκότα, eclairs, donuts, macarons, μαρέγκες και ένα σωρό άλλα είδη που διακοσμούνται ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης.
  • Είτε πρόκειται για γάμο, για βάφτιση, για candy bar, για bachelor η bachelorette party ή για γενέθλια μικρών και μεγάλων, τα γλυκά παίρνουν την μορφή του θέματος παρουσιάζοντας ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία