Δημήτρης Τσώτσος

Chef Hide and Seek

  • Chef de cuisine (Μάιος 2014 – σήμερα), «Sabbia Nera Trattoria», Restaurant Σαντορίνη, Ιταλική Κουζίνα
  • Chef de cuisine  Νοέμβριος (2013 – Μάϊος 2014), «Pizzoteca» Restaurant, Αθήνα
  • Chef de cuisine (Απρίλιος 2013 – Νοέμβριος 2012), «Vassilikos» Restaurant, Σαντορίνη
  • Chef de cuisine (Οκτώβριος 2012 – Απρίλιος 2013), «Pasta Menu» Restaurant, Αθήνα
  • Chef de cuisine Ιούνιος (2012 – Οκτώβριος 2012), «Amothines» Restaurant, Πύλος Μεσσηνίας
  • Sous chef (Οκτ 2009 – Μάι 2012), «Piu Verde» Restaurant, Αθήνα
  • Chef de cuisine (Μάρ 2009 – Οκτ 2009), «Ostria» Restaurant, Αθήνα
  • Chef (Οκτ 2008 - Μαρ 2009), «Pastis» Restaurant, Αθήνα
  • Sous chef (Ιουν 2008 – Οκτ 2008), «Tourama Latsis» Restaurant, Αθήνα
  • Sous chef (Δεκ 2007 - Ιούν 2008), «Lalu» Restaurant, Αθήνα
  • Chef de partie (Μάϊ 2007 – Οκτ 2007), «Ekali Club» Restaurant, Αθήνα
  • Sous chef (Οκτ 2006 – Απρ 2007), «Guzel» Restaurant, Αθήνα
  • Sous chef (Μάϊ 2006 –Σεπτ 2006), «Island» Restaurant, Αθήνα
  • Sous chef (Οκτ  2005 – Μάϊ 2006), «Central Pomodoro» Restaurant, Αθήνα
  • Chef de partie (Ιούν 2005 – Σεπτ 2005), «Κατασκηνώσεις Υπουργείου Υγείας», Νέα Μάκρη Αθήνα
  • Chef de partie (Οκτ 2004 – Ιούν 2005), «Anesis Dell Arte» Restaurant, Αθήνα
  • Commis chef (Οκτ 2002 – Οκτ 2004), «Neon» Restaurant, Αθήνα
  • Commis chef (Μάϊ 1999 –Αυγ 1999), «Montreal Corner», Αθήνα

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία