Σπουδές
2011 – 2014 Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις
2002 – 2004 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας: Μεταπτυχιακός Τίτλος στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
1986 – 1989 TEI Λάρισας Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων
Εκπαιδευτική Εμπειρία:
2005 – σήμερα ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Κ.Δ.Δ.Α
- Marketing,
 - Διαφήμιση,
 - Δημόσιες Σχέσεις,
 - Διοίκηση
 
2004 – 2009 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
Όμιλος ΙΕΚ Ξυνή – Δυναμική εκπαίδευση
- Τεχνικές Εξυπηρέτησης Πελατών
 - Τεχνικές Πωλήσεων
 - Διοίκηση
 - Επιχειρησιακή επικοινωνία.
 - Marketing,
 - Δημόσιες σχέσεις
 - Διαφήμιση,
 
1998 Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης
- Ειδικός ξενοδοχειακών υπηρεσιών και τροφοδοσίας
 - τουρισμός ΙΙ (Διδασκόμενα μαθήματα – Δημόσιες σχέσεις – Διαφήμιση – Τουριστική πολιτική)
 
Εγχειρίδια Μαθημάτων: Πιστοποιημένα από το ΕΚΔΔΑ
- Διοίκησης
 - Marketing
 - Δημόσιες Σχέσεις
 - Επικοινωνία
 
Επαγγελματική Εμπειρία:
Αυγ. 2016 – σήμερα MAGNA MARINE
- Ναυτιλιακά
 
Φεβ. 2005 – Ιουλ. 2016 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
- Γραφείο Προγραμματισμού
 - Υπεύθυνος Επιτροπής του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης
 - Για την ανίχνευση εκπαιδευτικών αναγκών του Δήμου και παροχή στοιχείων για το ΕΚΚΔΑ.
 - Διαμόρφωση οργανισμού.
 - Σύνταξη επιχειρησιακών προγραμμάτων.
 
Ιαν. 2004 – Σεπτ 2010 ARMONIA HOTEL – VOULIAGMENI
- Restaurant – Event Manager
 - Πιστοποίηση HACCP.
 - (Παράλληλη εργασία)
 
Ιαν. 2000 – Δεκ. 2003 FOOD PLUS SA
- Περιφερειακός Διευθυντής Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης
 - Area Manager 12 KFC.
 - Καθημερινή επικοινωνία και επίλυση θεμάτων με τους Διευθυντές των εστιατορίων.
 - Εκπαίδευση Διευθυντών και Υποδιευθυντών εστιατορίων.
 - Αξιολόγηση διευθυντών και υποδιευθυντών εστιατορίων.
 - Εκπαίδευση για την τήρηση προτύπων λειτουργίας και έλεγχος διαδικασιών.
 - Παρακολούθηση P & L των εστιατορίων
 - Σύνταξης και παρακολούθηση μηνιαίων και ετήσιων στόχων.
 - Σύνταξη και παρακολούθηση MBO’s.
 - Διαχείριση παραπόνων πελατών.
 - (Food cost – Paper cost- Labor cost).
 - Έλεγχο λειτουργίας και εξυπηρέτησης πελατών.
 - Τοπικό (Local) μάρκετινγκ
 - Εσωτερικό έλεγχο.
 - Εκπαίδευση τήρησης προτύπων HACCP.
 
Ιαν. 1998 – Δεκ. 1999 FOOD PLUS SA
- Διευθυντής Καταστήματος Μαζικής Εστίασης.
 - KFC Γλυφάδα
 - Εκπαίδευση προσωπικού.
 - Εκπαίδευση για την τήρηση προτύπων λειτουργίας και έλεγχος διαδικασιών.
 - Παρακολούθηση P & L και Παραγωγικότητα
 - Σύνταξης και παρακολούθηση μηνιαίων και ετήσιων στόχων.
 - MBO’s.
 - Αξιολόγηση προσωπικού.
 - Διαχείριση παραπόνων πελατών.
 - Έλεγχο εσόδων και εξόδων εστιατορίου.
 - (Food cost – Paper cost- Labor cost).
 - Πιστοποίηση HACCP.
 - Τοπικό (Local) μάρκετινγκ
 
Σεπτ. 1992 – Δεκc. 1998 Ε. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Εμπορική Ξενοδοχειακή Εταιρεία
- Διοικητικό Τμήμα
 
Ξένες Γλώσσες:
1998 Αγγλικά (Μητρική Γλώσσα)
Γερμανικά (Αρχάριος)
Ειδικές γνώσεις:
2009 I- skills
(MS Office)
Σεμινάρια:
1999 – 2012
* Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το ΕΚΚΔΑ
(Σεμινάριο100 ώρες).
* Οργάνωση και λειτουργία Συνεδριακών Κέντρων
Εκπαιδευτικό Κέντρο Εθνικής Τράπεζας (90 ώρες)
* Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις
ΕΚΚΔΑ (35 ώρες)
* Διαχείριση Ποιότητας εστιατόρια (HACCP).
Ξενοδοχείο Αρμονία
* Ηγεσία και Παρακίνηση.
Food Plus SA (4Ο ώρες)
* Τεχνικές Πωλήσεων
Food Plus SA (40 ώρες).

