#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Summer Camp PRAXIS


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΧαλκίδα
Ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και Εκπαίδευσης.
Τα σχολεία κλείνουν, το καλοκαίρι ξεκινάει!
Σας προσκαλούμε σε ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο γνώση, γεύση, ρυθμό και κίνηση!
Το Summer Camp PRAXIS είναι η εναλλακτική πρόταση για το καλοκαίρι όπου η διασκέδαση γίνεται γνώση και το παιχνίδι μάθηση. Τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της ομαδικότητας, της υπευθυνότητας και της υγιεινής ζωής.
Μέσα από πολύπλευρες, σεμιναριακού τύπου δράσεις, με hands on προσέγγιση πάνω στη διαδικασία της μάθησης δημιουργούμε στο Summer Camp αξέχαστες αναμνήσεις και πρακτικές γνώσεις και εφόδια για το μέλλον.
Σε κλιματιζόμενους, εσωτερικούς χώρους, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων παιδαγωγών και με τη χρήση μοντέρνων, βιωματικών μεθόδων διδασκαλίας, οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι.
Από τις 8:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι τα παιδιά μαθαίνουν και δημιουργούν σε ένα καινοτομικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.
‣Digital Kids
Ολοκληρωμένες Ψηφιακές Γνώσεις για Παιδιά
Φέτος το καλοκαίρι οι υπολογιστές γίνονται παιχνίδι! Μαθαίνω πληροφορική και προγραμματισμό στο PRAXIS Summer Camp και γνωρίζω από κοντά το επάγγελμα του μέλλοντος!
‣Cookbook
Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική για Παιδιά
Ποιος είπε ότι η μαγειρική είναι δύσκολη; Μαθαίνω τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης από τους διάσημους μάγους της κουζίνας και γίνομαι εγώ ο επόμενος Master Chef!
‣Robo kids
Εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά
Φτιάχνω το δικό μου ρομπότ και κάνω τα πρώτα μου βήματα στον προγραμματισμό και τη ρομποτική! Το παιχνίδι γίνεται μάθηση και κάνω πράξη τη φυσική και τα μαθηματικά!
‣Little Picasso
Εικαστικά και κατασκευές για παιδιά
Βάζω χρώμα στο καλοκαίρι μου! Με σκίτσο, ελεύθερο σχέδιο, κατασκευές, χειροτεχνίες αναδεικνύω τον καλλιτέχνη που κρύβω μέσα μου!
‣Sports Master
Αρχές αθλητισμού για παιδιά
Μαθαίνω τις βασικές αρχές των αγαπημένων μου αθλημάτων, βελτιώνω τις ατομικές μου ικανότητες και διασκεδάζω παίζοντας. Αποκτώ εμπειρίες και φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή!
‣Dance for kids
Hip Hop – Street Latin για παιδιά
Οι στιγμές που η μουσική ξυπνά τη φαντασία. Διασκεδάζω με τους φίλους μου χορεύοντας σε ρυθμούς Hip – Hop / Street Latin και δημιουργούμε τις πιο αξέχαστες στιγμές.

To Summer Camp PRAXIS απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου που θέλουν να απασχοληθούν δημιουργικά την περίοδο του καλοκαιριού!


image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US