Εστιατόριο: Προετοιμασία Τραπεζιών & Mise en Place
#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Εστιατόριο: Προετοιμασία Τραπεζιών & Mise en Place


  • ΠαρακολούθησηΜε φυσική παρουσία
  • Έναρξη03/11/2021
  • Διάρκεια6 ώρες
  • Λήξη-
  • ΠόληΑθήνα
  • Ωράριο17:00-22:00
  • Συχνότηταμία (1) εκπαιδευτική συνάντηση
  • Τιμή75.00€
  • Εξοπλισμός Εστιατορίου
  • Ιματισμός – Σκεύη – Διάκοσμος ανάλογα με την κατηγορία και το ύφος του εστιατορίου
  • Καθαρισμός και έλεγχος καθαριότητας σκευών, τραπεζοκαθισμάτων και χώρων εστιατορίου
  • Προετοιμασία τραπεζαρίας ανάλογα με το γεύμα
  • Γεύματα: κατηγορίες γευμάτων και ώρες παραθέσεώς τους
  • Mise en place: Στρώσιμο τραπεζίων ανάλογα με τους τρόπους σερβιρίσματος
  • Μελέτες περιπτώσεων και παίξιμο ρόλων (προσομοίωση περιστάσεων σέρβις)

Τα σεμινάρια Εστιατορικής Τέχνης απευθύνονται:

  • σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης που θέλουν να αναβαθμίσουν και να ολοκληρώσουν τις γνώσεις τους στην εστιατορική τέχνη
  • σε επαγγελματίες / ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, που θέλουν να μάθουν τις ορθές πρακτικές εστιατορικής τέχνης, προκειμένου να καθοδηγήσουν και να οργανώσουν το προσωπικό τους
  • σε σπουδαστές και αποφοίτους ξενοδοχειακών σχολών ή και σε ερασιτέχνες που θέλουν να γνωρίσουν τις διάφορες τεχνικές της εστιατορικής τέχνης, όπως το Decoupage, του Mise en place, των τρόπων σερβιρίσματος κλπ

 

Τα Σεμινάρια Εστιατορικής Τέχνης μπορούν να παρακολουθηθούν:

  • είτε ως μεμονωμένες ενότητες (όπως η παρούσα), για όσους θέλουν να εκπαιδευτούν μόνο στο συγκεκριμένο αντικείμενο της εστιατορικής.
  • είτε ως ολοκληρωμένο σύνολο (που καλύπτει όλες τις πλευρές της εστιατορικής τέχνης)

Σκοπός των Σεμιναρίων Εστιατορικής Τέχνης είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων σερβιρίσματος σε χώρους εστίασης, σε επαγγελματικό επίπεδο

  • Με το τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα μπορούν με αυτοπεποίθηση να εργαστούν σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης, με αναβαθμισμένες γνώσεις και δεξιότητες.

 

Οφέλη από το σεμινάριο

  • Το αποτελεσματικό service και η άρτια συμπεριφορά του προσωπικού αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα κάθε επισιτιστικής επιχείρησης, ιδιαίτερα σε πολύ ανταγωνιστικές περιόδους όπως η σημερινή.
  • Γι αυτό η αναβάθμιση των δεξιοτήτων του προσωπικού που ασχολείται με το service των πελατών αποτελεί μια σημαντική επένδυση με πολύ γρήγορη απόσβεση.

 

Εκπαιδευτικές Μέθοδοι:

Τα Σεμινάρια Εστιατορικής Τέχνης περιλαμβάνουν:

  • Θεωρία της εστιατορικής πρακτικής, αλλά κυρίως
  • Πρακτική Εφαρμογή με την μέθοδο της προσομοίωσης σε μελέτες περίπτωσης από την εστιατορική πρακτική: Οι συμμετέχοντες θα παίξουν εναλλάξ ρόλους πελάτη – σερβιτόρου και θα προσομοιώσουν πραγματικές περιπτώσεις

Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 1110 1832)

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US