#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Το Μέλλον Της Αυτοκίνησης by TOYOTA CAR N’ MOTION στην Χαλκίδα


 • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
 • ΠόληΧαλκίδα

Η TOYOTA CAR N’ MOTION και το ΙΕΚ PRAXIS παρουσιάζουν το σεμινάριο “Το Μέλλον Της Αυτοκίνησης” αποκλειστικά για τους σπουδαστές Τεχνικών Επαγγελμάτων του PRAXIS.

Γνωρίστε το παρόν αλλά και τον μέλλον της αυτοκίνησης με τον Αρχιμηχανικό της TOYOTA CAR N’ MOTION στην Χαλκίδα.

 

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν:

 • Συνδεσμολογία εγκεφάλου αυτοκινήτων
 • Διάγνωση Βλαβών
 • Εισαγωγή στη λειτουργία Υβριδικού κινητήρα
 • Οι νέες τάσεις στην ηλεκτροκίνηση

 

Η TOYOTA στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1965, συγκεντρώνοντας έκθεση, ανταλλακτικά και σέρβις σε μία εγκατάσταση. Τη δεκαετία του ’70 η μάρκα ΤΟΥΟΤΑ σημειώνει μια θεαματική πορεία πωλήσεων στην Ελλάδα, με μοντέλα όπως το Corolla, τα ταξί Crown αλλά και την πρώτη Celica που εισήχθη στη χώρα μας.

Η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε το 1986 και από τη χρονιά εκείνη ξεκινά μια διαδρομή που σηματοδοτείται από μια σειρά καινοτομιών που άλλαξαν στη συνέχεια το σκηνικό και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου και οδήγησαν την εταιρεία στις πρώτες θέσεις τις αγοράς αυτοκινήτου και της εκτίμησης του Έλληνα καταναλωτή.

Η Toyota Ελλάς α.β.ε.ε. εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα προϊόντα της TOYOTA MOTOR CORPORATION και είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου INCHCAPE plc.

Ο όμιλος Inchcape με προσωπικό πάνω από 14000 υπαλλήλους δραστηριοποιείται τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το χώρο του αυτοκινήτου, όπως εισαγωγή και διανομή αυτοκινήτων, λιανική πώληση, εκμισθώσεις, χρηματοδοτήσεις και ασφάλειες.

Το σεμινάριο “Το Μέλλον Της Αυτοκίνησης” είναι δωρεάν και απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές Τεχνικών Εiδικοτήτων του ΙΕΚ PRAXIS.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουν οι σπουδαστές τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκίνησης με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τους υβριδικούς κινητήρες.

Παρακολουθήστε το video του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US