#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Webinar Αθλητική Ψυχολογία και Θέματα Επικαιρότητας


 • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
 • ΠόληΑθήνα
 • Ωράριο Αθήνα18:30-20:30
 • Διάρκεια2 Ώρες
Ο Αθλητικός Ψυχολόγος Νίκος Γεωργιάδης θα αναλύσει τρία καίρια ζητήματα που αφορούν τον ευρύτερο χώρο του Αθλητισμού και της Προπονητικής.
• Η επαναφορά του ομαδικού πνεύματος στον αναπτυξιακό αθλητισμό.
• Προκλήσεις της μετά covid-19 εποχής.
• Ενημέρωση και διαδικασίες πρόληψης σεξουαλικής παρενόχλησης στον αθλητισμό.
Ο Νίκος Γεωργιάδης ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία αποφοιτώντας από το Α’ Λύκειο Θεσ/νίκης το 1980. Στην συνέχεια αποφοίτησε από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Α.Π.Θ. το 1984. Το ίδιο χρονικό διάστημα διετέλεσε μέλος των Εθνικών ομάδων παίδων κι εφήβων στην καλαθοσφαίριση και μέλος της ομάδος του πολύ-πρωταθλητή «Α.Σ. Άρης» Θεσσαλονίκης.
Το 1985 αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του στις Η.Π.Α. Ο ανώτατος ακαδημαϊκός τίτλος του Διδάκτορα της Φιλοσοφίας (Ph. D.) του απενεμήθη το 1992 από το University of Illinois at Chicago .
Ταυτόχρονα ήταν και αθλητικός σύμβουλος-ψυχολόγος των ομάδων καλαθοσφαίρισης ανδρών και γυναικών του U.I.C. υπεύθυνος για την Ψυχολογική προετοιμασία  των αθλητών και την αποφυγή ή εκτόνωση προβληματικών καταστάσεων.
Από το 1990 ανήκει στην επιλεγμένη ομάδα καθηγητών προπονητικής του μεγαλύτερου οργανισμού προπονητικής στον κόσμο (American  Coaching Effectiveness Program) που δίνει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητών σε πτυχιούχους ΑΕΙ εκτός ΤΕΦΑΑ, στις Η.Π.Α
Από το 2000 μέχρι και το 2010 δούλεψε σαν Διευθυντής Αθλητικής Ανάπτυξης κι Εκπαίδευσης στην ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., υπεύθυνος για την δημιουργία κι εύρυθμη λειτουργία του πρώτου δικτύου ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Καθ’ όλη την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας ο Δρ. Γεωργιάδης οργανώνει αλλά και διδάσκει σε επιστημονικά και επαγγελματικά σεμινάρια που απευθύνονται τόσο σε προπονητές όσο και σε παράγοντες και γονείς νεαρών αθλητών. Έχει συνεργαστεί ατομικά ή ομαδικά με εκατοντάδες αθλητές από διάφορα αθλήματα, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες είτε σε επίπεδο υψηλού πρωταθλητισμού είτε σε επίπεδο προετοιμασίας για πρωταθλητισμό. Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι Διευθυντής στο Ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο Ευχέρεια στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και ασχολείται με την  ψυχοκινητική υποστήριξη παιδιών, εφήβων κι αθλητών, την συμβουλευτική γονέων και προπονητών  και ως σύμβουλος αθλητικού και  εκπαιδευτικού προσανατολισμού

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Προπονητές, Φυσικοθεραπευτές και εργαζόμενους στον ευρύτερο κλάδο του Αθλητισμού.

Το Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους σπουδαστές Προπονητικής & Φυσικοθεραπίας του ΙΕΚ PRAXIS

Το σεμινάριο προεξοφλείται με τραπεζική κατάθεση

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).


image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US