WEBINAR | Burger Academy – Chef: O Ταλαντούχος Βασίλης Σπόρος #PraxisGastronomyDays
#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#WEBINAR | Burger Academy – Chef: O Ταλαντούχος Βασίλης Σπόρος #PraxisGastronomyDays


  • Τύπος ΣεμιναρίουOn Demand streaming
  • ΠόληΑθήνα
  • Διάρκεια4 ώρες
  • ΣυχνότηταOn Demand
  • Τιμή50.00€

Σεμινάριο Μαγειρικής: Burger Academy: Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές, με τον Βασίλη Σπόρο.

Το Σεμινάριο διατίθεται On Demand. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε.

  • Θα φτιάξουμε τρείς (3) διαφορετικές ζύμες για ψωμιά: brioche, classic burger bun, bao burger bun
  • Θα αλέσουμε, θα προετοιμάσουμε και θα συγκρίνουμε διαφορετικές κοπές βοδινού για διαφορετικά ψησίματα
  • Θα μάθουμε πως θα πετύχουμε το πιο εναλλακτικό burger της δεκαετίας, το Ramen Burger με bun από ramen noodles
  • Θα σιγοκαπνίσουμε χοιρινές σπάλες για να δημιουργήσουμε το απόλυτο pulled pork burger
  • Θα μάθουμε τη συνταγή για το πιο τραγανό τηγανητό κοτόπουλο από τον Αμερικανικό Νότο
  • Θα δούμε ένα διαφορετικό Vegan Burger, με υφή και όψη κανονικού
  • Θα μάθουμε πως γίνονται σωστά τα καραμελωμένα κρεμμύδια και τρείς (3) διαφορετικές βασικές σάλτσες.
  • Θα δούμε και θα δοκιμάσουμε διαφορετικές τεχνικές για την καλύτερη φρεσκοτηγανητή πατάτα
  • Θα μάθουμε τη συνταγή και τεχνική για την πιο γνωστή γαρνιτούρα για burger, το coleslaw
  • Χειροποίητες Πίκλες

Plusτα μυστικά πίσω από την επιτυχία των πιο διάσημων αλυσίδων με burgers στον κόσμο!   Αναλυτικά όλες οι συνταγές που θα παρουσιαστούν:

  • Ζύμη για brioche bun
  • Ζύμη για classic American burger bun
  • Zύμη για ψωμάκι ατμού Bao
  1. Τεχνική για το σωστό μίγμα και ο τρόπος που αλέθουμε το κρέας:
  • Χρησιμοποιούμε 5 διαφορετικές κοπές βοδινού.
  • Διαλέγουμε ποια είναι καλύτερη από μόνη της και χτίζουμε τη γεύση στα μέτρα μας.
  • Πότε και πως αλατοπιπερώνουμε.
  • Που και πώς ψήνουμε σχάρα – πλατό – ξυλόφουρνο με τί αποτέλεσμα.
  1. Καραμελωμένα κρεμμύδια:
  • με τη σωστή τεχνική χωρίς ζάχαρη
  1. Χειροποίητες πίκλες και dressing:
  • με βάση τη μαγιονέζα και τα λιωμένα τυριά
  1. Φρεσκοτηγανητές πατάτες:
  • Στάδια και θερμοκρασίες ποσαρίσματος
  • τελείωμα στο service για το πιο τραγανό αποτέλεσμα
  1. Coleslaw:
  • με παραδοσιακή αμερικάνικη συνταγή με μήλο και μαραθόσπορο

Τα burger μας

  • Classic American Ηamburger/ Cheeseburger: Ο βασιλιάς των burger με απλά υλικά
  • Ramen Burger: με bun από ramen noodles, αβγό και μια ιδιαίτερη γλυκόξινη σάλτσα από μαύρα φασόλια.
  • Crispy Peking Duck Burger: H πάπια Πεκίνου σε αφράτο ψωμάκι burger ατμού Βαο, με hoisin sauce και τραγανές πίκλες
  • Pulled Pork Burger: Σιγοκαπνίζουμε χοιρινή σπάλα με ξύλα και κάρβουνα και ετοιμάζουμε το πιο διάσημο εναλλακτικό burger.
  • Τhe Tipsy TexanO Tεξανός που παραπατάει δηλαδή, πρωταγωνιστεί σε όλα τα μενού των νοτιοαμερικάνικων bbq joints, pulled pork και σιγοκαπνιστό λουκάνικο
  • Buttermilk Fried Chicken Burger: Με πανάρισμα 11 μπαχαρικών, ξινόγαλο και αβγό το πιο τραγανό τηγανητό κοτόπουλο.
  • Vegan Burger: Συνδυάζοντας πρωτεΐνη σόγιας δημιουργούμε ένα μοναδικό burger που σε υφή και όψη μοιάζει με κανονικό, αλλά δεν έχει ίχνος ζωικού προϊόντος
  • Umami Burger: Παρμεζάνα, ψητές τομάτες και pickled ginger ενισχύουν το umami
  • Juicy Lucy: Συνώνυμο με το γεμιστό burger με τυρί, από το 1954 έχει πλέον γίνει ένα κλασικό burger που φιγουράρει σε πολλά σπουδαία μενού.
  • The Luther (Donut) Burger: Τί γίνεται όταν ένα donut παίρνει τη θέση ενός κλασικού burger bun? Δημιουργείται το Luther burger που αν και μετράει μόνο 10 χρόνια παρουσίας, έχει ήδη καταφέρει να γίνει κλασικό.
  • White Castle BurgerΆλλη μία ιστορία επιτυχίας, όπου το τετράγωνο burger bun και μπιφτέκι ξεχώρισαν, άνοιξαν την κουζίνα και έδειξαν την ποιότητα που μπορεί να έχει ένα γρήγορο burger

Το σεμινάριο απευθύνεται όσους θέλουν να γνωρίσουν τις τεχνικές και τα μυστικά πίσω από πεντανόστιμα, ζουμερά burger καθώς και μοντέρνες παραλλαγές πάνω σε κλασσικά burgers. Τιμολογιακή Πολιτική:

  • 45€ κόστος παρακολούθησης LIVE
  • 30€ για τους απόφοιτους του IEK PRAXIS
  • Η κράτηση Θέσης προϋποθέτει την εξόφληση του προγράμματος

Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομά σας

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση πάνω στο american style burger και τις μοντέρνες παραλλαγές του.

Βεβαίωση Παρακολούθησης σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).   Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα παραλάβετε τις συνταγές σε ηλεκτρονική μορφή

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Παρακολουθήστε το video του Σεμιναρίου

praxis logo

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US