
- Πληροφορίες Σεμιναρίου
- Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
- Σε Ποιούς Απευθύνεται
- Εκπαιδευτικοί Στόχοι
- Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
- Παροχές
- Επιδότηση
- Πιστοποίηση
- Τύπος ΣεμιναρίουΟλοκληρώθηκε
- ΠόληΑθήνα
- Ωράριο Αθήνα12:00-17:00
- Διάρκεια5 Ώρες
- Συχνότητα1 φορά
Στο σεμινάριο θα επιδειχθούν οι παρακάτω παρασκευές:
Φουά Γκρα
- Τηγανητό/ Καραμελωμένα Ποπ Κορν με Πιπέρι Τασμανίας
- Μουσελίν από Καλαμπόκι
Τερίνα
- Σύκο κονφί / ιβίσκος, τραγανό μπισκότο με μπαχαρικά και μαριναρισμένα σύκα
Royale (ψημένη κρέμα με foie gras)
- Royale de foie gras, με αφρό πραλίνας.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δίνονται συμβουλές για επιπλέον συνταγές
Σε επαγγελματίες της εστίασης και σπουδαστές μαγειρικής που θέλουν να κατακτήσουν τεχνικές της υψηλής μαγειρικής τέχνης.
Τιμολογιακή Πολιτική
Το κόστος του προγράμματος είναι:120€
Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές:90€
Η Κράτηση Θέσης προυποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας
Τράπεζα | ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN | GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα | ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN | GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος | ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τις τεχνικές παρασκευής και τα μυστικά για δημιουργίες υψηλής γαλλικής μαγειρικής με φουά γκρά τερίνα, Poele, Royale.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′
Βεβαίωση Παρακολούθησης σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).
Παρέχεται εργαστηριακή ποδιά PRAXIS ♣ Παρέχονται Εκπαιδευτικές Σημειώσεις & Συνταγές – Με την ολοκλήρωση των συνταγών θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή
Gallery Σεμιναρίου
