Γαλλική Κουζίνα με Φουά Γκρά 2* Michelin από τον Bραβευμένο Chef Άγγελο Λάντο
#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Γαλλική Κουζίνα με Φουά Γκρά 2* Michelin από τον Bραβευμένο Chef Άγγελο Λάντο


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΑθήνα
  • Ωράριο Αθήνα12:00-17:00
  • Διάρκεια5 Ώρες
  • Συχνότητα1 φορά

Στο σεμινάριο θα επιδειχθούν οι παρακάτω παρασκευές:

Φουά Γκρα

  • Τηγανητό/ Καραμελωμένα Ποπ Κορν με Πιπέρι Τασμανίας
  • Μουσελίν από Καλαμπόκι

Τερίνα

  • Σύκο κονφί / ιβίσκος, τραγανό μπισκότο με μπαχαρικά και μαριναρισμένα σύκα

Royale (ψημένη κρέμα με foie gras)

  • Royale de foie gras, με αφρό πραλίνας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δίνονται συμβουλές για επιπλέον συνταγές

Σε επαγγελματίες της εστίασης και σπουδαστές μαγειρικής που θέλουν να κατακτήσουν τεχνικές της υψηλής μαγειρικής τέχνης.

Τιμολογιακή Πολιτική

Το κόστος του προγράμματος είναι:120€
Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές:90€

Η Κράτηση Θέσης προυποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τις τεχνικές παρασκευής και τα μυστικά για δημιουργίες υψηλής γαλλικής μαγειρικής με φουά γκρά τερίνα, Poele, Royale.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45′

Βεβαίωση Παρακολούθησης σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).

 

Παρέχεται εργαστηριακή ποδιά PRAXIS ♣ Παρέχονται Εκπαιδευτικές Σημειώσεις & Συνταγές – Με την ολοκλήρωση των συνταγών θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US