#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Δωρεάν Σεμινάριο Εισαγωγής στην Κρεοτεχνία


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΧαλκίδα
  • Διάρκεια3 Ώρες
  • Συχνότητα1 Φορά

Το Σεμινάριο Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία προσφέρει βασικές γνώσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η σύγχρονη κρεοτεχνία. Ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επαφή με την κρεοτεχνία.

 

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 

  • Επιλογή σφαγίου (θεωρία)
  • Αμερικάνικες κοπές γρήγορου ψησίματος (Θεωρία)
  • Τεμαχισμός σε κιλότο και λάπα (πρακτική επίδειξη)
  • Γαλλική κοπή σε χοιρινη μπριζόλα
  • Παρασκευάσματα με βάση τον κιμά

Το Σεμινάριο Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία απευθύνεται σε παραδοσιακούς κρεοπώλες ή σε μάγειρες οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στα προϊόντα κρέατος

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο να εισάγει τους συμμετέχοντες στην σύγχρονη αντίληψη μαγειρικής αξιοποίησης του κρέατος.

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US