Κατηγορία: Σεμινάρια

On line Webinar | 4 HANDS – Arnaud Bignon &  Άγγελος Λάντος: Δυο βραβευμένοι chef με διπλά αστέρια Michelin, ενώνουν τα χέρια τους για ένα διαδικτυακό σεμινάριο με αέρα και φινέτσα γαλλικής γαστρονομίας.

Μάθετε περισσότερα: https://www.iekpraxis.gr/seminar/mageiriki-zaharoplastiki-artopoiia/webinar-4-hands-arnaud-bignon-aggelos-lantos

 

Ο chef Arnaud Bignon (Greenhouse και Σπονδή /2* Michelin) και ο Άγγελος Λάντος, chef και διευθυντής Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS παρουσιάζουν: 

 

  • Cauliflower Black garlic/ Parmesan/ Truffle   
  • Sea bass Leek/ Mussel/ Turmeric/ Coconut milk     
  • Veal Aubergine/ Shimeji/ Coffee/ Liquorice

 

arnaud bignon άγγελος λάντος Arnaud Bignon Άγγελος Λάντος

 

Ο Arnaud Bignon είναι ο γενικός διεθυντής του Εστιατορίου "Σπονδή" στην Αθήνα όπου ξεκίνησε ως head chef το 2005, κερδίζωντας 2 Αστέρια Μισελέν το 2008 και κατακτώντας την θέση 69 στην λίστα με τα Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου το 2011. Γεννημένος στο Le Mans της Γαλλίας, ο Chef Arnaud ανέπτυξε μια αίσθηση αρμονίας με την εποχικότητα στον κήπο του παππού του και επιδίωξε μια γαστρονομική καριέρα στο Παρίσι. Ο Arnaud εκπαιδεύτηκε στα βραβευμένα με Αστέρια Μισελέν εστιατόρια Montparnasse 25 restaurant, Alain Ducasse στην Poincaré Avenue και Éric Frechon at Épicure στο Hôtel Le Bristol. Το 2012 εργάστηκε στο βραβευμένο με Αστέρι Μισελέν The Greenhouse στο Λονδίνο όπου κατέκτησε μια θέση στη λίστα Le Chef's 100 Best Chef's in the World το 2016 και το 2017

 

Arnaud Bignon is the general director of Spondi in Athens, where he began as head chef in 2005, earned two Michelin stars in 2008 and ranked No. 69 on the World's 50 Best Restaurants list of 100 in 2011. Born in Le Mans, France, Chef Arnaud developed a sense of harmony with seasonality in his grandfather's garden and pursued a culinary career in Paris. Arnaud trained at the Michelin-starred Montparnasse 25 restaurant, Alain Ducasse at Poincaré Avenue, and Éric Frechon at Épicure in the Hôtel Le Bristol. In 2012, he worked at Michelin-starred The Greenhouse in London, where he was named among Le Chef's 100 Best Chef's in the World in 2016 and 2017