Στέλιος Δρακόπουλος (Dikristo)

Μαχαιροποιός

Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στην Καλαμάτα και με την ενηλικίωση μετακόμισα στην Αθήνα για τις σπουδές μου.

Επέλεξα να σπουδάσω Marketing ενώ παράλληλα ξεκίνησα μια άλλη σχολή, «Διαφήμιση και επικοινωνία» για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου μιας και ο χώρος αυτός μου φαινόταν αρκετά δημιουργικός για να εκφράσω τις ανησυχίες μου.

Τελειώνοντας τις σπουδές μου, ξεκίνησα την δική μου επιχείρηση, ανοίγοντας γραφείο στην Αθήνα όπου και διατήρησα για 10 περίπου χρόνια.

Παράλληλα, ξεκίνησα την αναζήτηση μου για την τέχνη της μαχαιροποιίας και σταδιακά έκανα τη μετάβαση και δημιούργησα την “Dikristo” με στόχο την παραγωγή extra premium μαχαιριών.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία