Είστε εδώ

M.Sc Τεχνολόγος Τροφίμων

Σπουδές

  • 9/2006 - 6/2008: MSc in Quality Management (Διαχείριση Ποιότητας)

                                 University of West of Scotland, Paisley, Ηνωμένο Βασίλειο                                    

  • 11/1999 – 6/2004: Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής

                                Τ.Ε.Ι. Αθήνας (Βαθμός: 7.19)                                                                   

Εκπαίδευση και κατάρτιση

  • 7/2015: Εκπαιδευτής Ενηλίκων Μη Τυπικής Εκπαίδευσης (Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας μέσω ΕΟΠΠΕΠ)
  • 11/2011 - 2/2012: Εκπαίδευση στη «Διαχείριση αποβλήτων» στο ΚΕΚ ΙΕΚΕΠ
  • 9/2004 – 2/2005: Εκπαίδευση στην «Οργάνωση, παραγωγή, τυποποίηση & προώθηση τροφίμων και ως στέλεχος εφαρμογής & εσωτερικής επιθεώρησης HACCP» στο Επιστημονικό & Επιμορφωτικό Κέντρο Χημικών Μηχανικών

Διδακτική εμπειρία

  • 9/2012 εως τώρα: Εξετάστρια Πρακτικού και Θεωρητικού Μέρους στις εξετάσεις Πιστοποίησης των αποφοίτων ΙΕΚ και συμμετοχή στην Επιτροπή Ειδικών Επιστημόνων του ΕΟΠΠΕΠ.
  • 10/2009 εως 6/2016: Εκπαιδεύτρια στο ΙΙΕΚ Πράξις, στο ΔΙΕΚ Πειραιά, στο ΔΙΕΚ Χαλανδρίου, στο ΔΙΕΚ Αμαρουσίου, στο ΙΙΕΚ Ιπποκράτειος, στο ΔΙΕΚ Αιγάλεω, στο ΣΕΚ Καλαμακίου, στο ΙΕΚ Οαεδ Κηφισιάς, στο ΙΕΚ Οαεδ Καλαμακίου, στο ΔΙΕΚ Ηλιούπολη, στο ΔΙΕΚ Κορυδαλλού, στο ΔΙΕΚ Κερατσινίου, στο ΔΙΕΚ Μεταμόρφωσης και εκπαιδεύτρια και υπεύθυνη προγράμματος στο Αττικό Κολέγιο, στις ειδικότητες «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης», «Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής», «Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής», «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», «Ειδικός Αισθητικής Αγωγής» και «Ειδικός Προσχολικής Αγωγής».
  • 4/2003 - 3/2004: Βοηθός Εργαστηρίου Τεχνολογίας & Ποιοτικού Ελέγχου Γάλακτος, στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, στο ΤΕΙ Αθήνας

Επαγγελματική

εμπειρία

 

  • 9/2014 εως τώρα: Συνεργάτης της εταιρείας ESTIA LAB (εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα ασφάλειας και ποιότητας, σύμβουλος εταιρειών, έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, συστήματα HACCP και ISO)
  • 1/2015 & 5/2015: Συνοδός-εκπαιδεύτρια σε γκρουπ μαγείρων και ζαχαροπλαστών σε Ιταλία και Ισπανία μέσω προγράμματος Erasmus+
  • 8/2012 εως 11/2012: Εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας AlexanderMoore (εκπόνηση αναφορών επιθεωρήσεων σε ISO 9001:2008 και ISO 22000:2005)
  • 2/2012 εως 8/2012: Εξωτερικός συνεργάτης του Ιδρύματος «Παιδική Στέγη» (εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα: διατροφής, ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, υγιεινής και περιβαλλοντικής διαχείρισης)
  • 10/2010 εως 4/2011: Υπεύθυνος Συστήματος Διασφάλισης Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000:2005) και προϊστάμενος παραγωγής στην εταιρεία FishFresh (ποιοτικός έλεγχος προϊόντων, ανάλυση δεδομένων, συγγραφή τεχνικών αναφορών, έλεγχος παραγγελιών, τήρηση προδιαγραφών ποιότητας).
  • 10/2007 - 9/2009: Συμμετοχή σε ερευνητικές δραστηριότητες με τη συνεργασία των εταιριών: ΔΕΛΤΑ Α.Ε.& ΔΑΒΟΥΤΗΣ Α.Ε. (βελτιστοποίηση ποιότητας προϊόντων).
  • 11/2007 – 11/2008: Υπάλληλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στηΔ/νση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, Τμήματα Κρέατος, Γάλακτος, Ιχθυρών και Ζωικών Υποπροϊόντων (έλεγχος προϊόντων, ειδικός σε θέματα διεθνής και εγχώριας νομοθεσίας, καταγραφή πιστοποιητικών τροφίμων για εξαγωγές)
  • 9/2007 - 1/2008: Εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Α.Β.Ε.Ε. (βελτιστοποίηση ποιότητας προϊόντων και ανάπτυξη νέων προϊόντων αρτοποιΐας-ζαχαροπλαστικής)
  • 3/2006 – 9/2007: Υπάλληλος στην εταιρία καφέ Marinopoulos Coffee Company (πώληση προϊόντων και έλεγχος τροφίμων)
  • 10/2005 - 1/2006: Υπάλληλος στο σούπερ μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (τμήμα μηχανογράφησης)
  • 12/2004 - 5/2005: Υπάλληλος στο τμήμα παραγωγής στη ΔΕΛΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ Α.Ε. (ποιοτικός έλεγχος, εποπτεία προδιαγραφών στην παραγωγή)
  • 5/2002 – 6/2004: Συμμετοχή σε ερευνητικές δραστηριότητες του Εργαστηρίου Γάλακτος, στο Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, στο ΤΕΙ Αθήνας (μελέτη των φυσικοχημικών μεταβολών των γαλακτοκομικών προϊόντων κατά την αποθήκευση)

Ξένες Γλώσσες

  • Αγγλικά: άριστα [Proficiency]
  • Γαλλικά: πολύ καλά [Sorbone I]
  • Ισπανικά: μέτρια [Β1]

Γνώσεις Η/Υ

  • Microsoft Office, Internet [Πιστοποιητικό Key-CERT Plus] (12/2012)
  • Εκπαίδευση στο Γενικό Λογιστικό Σχέδιο και χρήση του

Παρουσιάσεις σε συνέδρια/ ημερίδες

  • «Η μεσογειακή διατροφή υπό το πρίσμα της ασφάλειας και της ποιότητας», Ημερίδα για το γαστρονομικό τουρισμό υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς & Νήσων, Αστέρας Βουλιαγμένης, 24 Απριλίου 2016.
  • «Επισήμανση – Διατροφική ετικέτα – Αλλεργιογόνα», ημερίδα ΠΕΤΕΤ, Σιβιτανίδειος σχολή, 5 Δεκεμβρίου 2015
  • Παρουσιάσεις σε ημερίδες σε ΑΡΤΟΖΑ 2015, FOOD EXPO 2015 & 2016, HORECA 2014, 2015 & 2016 και στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας.
  • «Process Optimization of cake product characteristics by the Taguchi method», 3ο Διεθνές Συνέδριο Ποιότητας, Αίγινα, 20 & 21 Σεπτεμβρίου 2008.
  • «Μεταβολές στην υγρασία της Φέτας κατά τη συντήρηση και διακίνηση», 4ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων, ΟΛΠ, 18 Φεβρουαρίου 2005

Δεξιότητες

  • Συνέπεια, ομαδικότητα, οργάνωση, ικανότητα επικοινωνίας

Ασχολίες

  • 6/2013 εως τώρα: Γενική Γραμματέας της ΠΕΤΕΤ (Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων)(υπεύθυνη στις ημερίδες & στα θέματα παιδείας)
  • 6/2011 – 5/2013: Ταμίας του Περ. Τμήματος της ΠΕΤΕΤ.

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία