Αλέξανδρος Κριτσαντώνης

Pastry Chef - Αρτοποιός ΑΒ Βασιλόπουλος

Εκπαίδευση:

 

  • 1988 – 1990: ΚΕΤΕΚ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Ο.Α.Ε.Δ., ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, Γενικός Βαθμός Πτυχίου : 18,6
  • 2001 –  2002: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ (ΠΑΤΕΣ) ΣΕΛΕΤΕ
  • Πτυχιούχος Παιδαγωγικών Σπουδών, Γενικός Βαθμός Πτυχίου : 8,1
  • Πιστοποίηση Σπουδών και εμπειρίας από Ε.ΚΕ.ΠΙ.Σ σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 105128/8-1-2001 Απόφασης του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ένταξη στο Μητρώο  Εκπ/τών.

 

Επαγγελματική Εμπειρία:

 

  • 10/5/2015- Σήμερα: Υπεύθυνος Τμήματος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ Κατάστημα Ελληνικού.
  • 3/2014- 20/4/2015: Υπεύθυνος Παραγωγής και Σχεδιασμού Νέων Προϊόντων ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΓΑΘΗΣ ΕΠΕ
  • 9/2013- 2/2014: Υπεύθυνος Οργάνωσης Νέων Καταστημάτων “ΑΡΤΟΣ – ΜΕΛΙ” Κούλας Α. Νέα Σμύρνη – Χολαργός
  • 7/2007- 10/2012: Καταστηματάρχης Αρτ. - Ζαχ. Α.ΚΡΙΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
  • 5/2006- 6/2007: Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης “ ΑΛΜΑ” Χονδρεμπορική Αλεύρων
  • 9/2012- σήμερα: Καθηγητής ΙΕΚ Πειραιά και Σαλαμίνας Τμήμα Αρτοποίας- Ζαχ/κής
  • 9/1999- 9/2003: Εκπαιδευτής ΚΕΚ Κηφισιάς- Αλίμου- Γαλατσίου Τμήμα Ζαχ/κής
  • 11/2003- 4/2006: Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης Αλευροβιομηχανίας Μύλοι ΜΑΡΡΑ ΑΕ
  • 10/2001- 10/2003: Εκπαιδευτής Αρτοποιίας Ζαχ/κής Ινστιτούτο Εκπ. Μελετών και Ανάπτυξης EYROTRUST
  • 2/1990- 11/2003: Αρτοποιία Ζαχ/στεία ως Τεχνίτης Παραγωγής
  • 9/1994- σήμερα: Εκπαιδευτής ΟΑΕΔ Σχολή Αρτοποιίας -Ζαχ/κής

 

Ειδικές Γνώσεις – Σεμινάρια :

  • ΕΟΠΠΕΠ Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής και ενταγμένος στους πίνακες Αξιολογητών – Επιτηρητών – Βαθμολογητών – Εξεταστών για τη διενέργεια των εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης των Αποφοίτων ΙΕΚ.
  • Συμμετοχή στην Ημερίδα της ΖΥΜΑ 1996 και Βραβευθείς με το Χρυσό Μετάλλιο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος
  • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων: Πιστοποιητικό παρακολούθησης  1ου Σεμιναρίου Τεχνολογίας Τροφίμων στα πλαίσια της ΑΡΤΟΖΑ 1999
  • ΖΥΜΑ 2000: Υπεύθυνος Οργάνωσης του Περιπτέρου της Σχολής Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής του Ο.Α.Ε.Δ.
  • Επιμέλεια της Οργάνωσης και Σχεδιασμού του Αναλυτικού Προγράμματος των Εργαστηριακών Μαθημάτων της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής του Ο.Α.Ε.Δ.
  • Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων: Πιστοποιητικό παρακολούθησης 3ου  Σεμιναρίου Τεχνολογίας Τροφίμων στα πλαίσια της ΑΡΤΟΖΑ 2003.
  • ΑΡΤΟΖΑ 2005:   Υπεύθυνος για τη συμμετοχή, με το Περίπτερο της Μύλοι Μάρρα  Α.Ε.

 

Άλλα ενδιαφέροντα - προσόντα :

  • Συγγραφή Εκπαιδευτικού Εγχειρίδιου Εργαστηριακών Ασκήσεων Αρτοποιίας – Ζαχ/κής: Α΄έτος – Β΄έτος Αρτοποιίας , Α΄έτος – Β΄έτος Ζαχαροπλαστικής , Γ΄έτος Αρτ. – Ζαχ/κής, ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. Σταμούλης Αθ. & Απ.
  • Συνεργασία με το Περιοδικό «Αρτοποιός» και η δουλειά του, με μόνιμες στήλες Τεχνικής υποστήριξης από το 2004  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΡΜΟΣ.
  • ERASMUS+  Συμμετοχή σε πρόγραμμα στην Ιταλία: Ρώμη-Άσκολι Πισένο, 1/5/2016 –    24/5/2016
  • Γνώση Η/Υ (Microsoft Word – Power Point)
  • Κάτοχος Βιβλιαρίου Υγείας (Υγειονομικού ενδιαφέροντος )

 

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία