Χρήστος Κακαρούγκας

Χρήστος Κακαρούγκας
Χρήστος Κακαρούγκας. Καθηγητής ΙΕΚ PRAXIS. Μ.Α. Hospitality Management. Υπ.Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Δημιουργός του www.TouristikiEkpaideysi.gr
Μ.Α. Hospitality Management

Χρήστος Κακαρούγκας
 • Ο Χρήστος Κακαρουγκας είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ειδικεύεται στην «Διοίκηση Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων».
 • Η πορεία του στον τουριστικό κλάδο ξεκίνησε το 1999 στο Λονδίνο όπου εργάστηκε σε κεντρικά ξενοδοχεία σε διάφορες θέσεις και τμήματα.
 • Παράλληλα πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Thames Valley University (νυν University of West London) με ειδίκευση στο Hospitality Management (“Μ.Α. in Hospitality Management”).
 • Στην Ελλάδα έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία πολυτελείας μεταξύ άλλων όπως το Grande Bretagne και King George Palace σε διευθυντικές θέσεις και θέσεις ευθύνης σε διάφορα τμήματα.
 • Από το 2006 μέχρι σήμερα χωρίς να έχει σταματήσει την επαγγελματική ενασχόληση του στον τουριστικό τομέα στράφηκε στην Τουριστική Εκπαίδευση όπου εργάζεται σαν αναπληρωτής και ωρομίσθιος καθηγητής Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.
 • Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει εισηγήσεις σε πληθώρα επαγγελματικών τουριστικών σεμιναρίων, ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διεθνή και εθνικά επιστημονικά συνέδρια και σε εκθέσεις τουρισμού.
 • Στο συγγραφικό του έργο μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η συμμετοχή του στην ομάδα ανάπτυξης του Επαγγελματικού Περιγράμματος για το επάγγελμα του «μπουφετζή» στα πλαίσια του έργου “Ανάπτυξη Επαγγελματικών Περιγραμμάτων” ΕΣΠΑ 2007-2013, από το ΚΕΚ ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, καθώς και η ανάπτυξη του εκπαιδευτικού υλικού και των ερωτήσεων αποτίμησης/ πιστοποίησης των γνώσεων για το επάγγελμα του «σερβιτόρου» στα πλαίσια του προγράμματος «Κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής» για λογαριασμό του Ινστιτούτου του Συνδέσμου των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ).
 • Το 2008 ολοκλήρωσε με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) της ΑΣΠΑΙΤΕ, ενώ είναι πιστοποιημένος «Εκπαιδευτής Ενηλίκων την Μη Τυπικής Εκπαίδευσης» από τον ΕΟΠΠΕΠ.
 • Επιπλέον το 2008 δημιούργησε το www.TouristikiEkpaideysi.gr τη μοναδική έως και σήμερα Ελληνική πύλη με πλούσιο δωρεάν εκπαιδευτικό τουριστικό περιεχόμενο.
 • Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγεται: η οργανωτική κουλτούρα, η διαχείριση της αλλαγής, η διαχείριση της οργανωτικής μάθησης και γνώσης καθώς και η επιβράβευση του προσωπικού σε ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US