Ευγένιος Βαρδακαστάνης

Pastry Chef "Μεγάλη Βρετανία", "King George"

Ευγένιος Βαρδακαστάνης. Pastry Chef "Μεγάλη Βρετανία", "King George".

Ένας από τους πιο εμβληματικούς Pastry Chefs στην Ελλάδα, διδάσκει υψηλή Ζαχαροπλαστική Τέχνη στους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS.

Ο Ευγένιος Βαρδακαστάνης είναι από το 2012 ο Pastry Chef των ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρετανία» και «King George», αλλά και στο «GB Corner», όπου συνεργάζεται με τον M.O.F Patissier Arnaud Larher.

Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως ο Αστέρας Βουλιαγμένης, το Πεντελικόν κ.α., αλλά και σε fine dinning restaurants, έχοντας συνεργασίες με διακεκριμένους παγκοσμίως Chefs όπως ο Alain Ducasse, Guy Martin, Manuel Martinez.

Οι τεχνικές των Ηigh End Pastry Creations του Ευγένιου Βαρδακαστάνη προετοιμάζουν τους αυριανούς κορυφαίους ζαχαροπλάστες, στην καλύτερη σχολή Ζαχαροπλαστικής!

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία