Ευάγγελος Αγγέλου

Ευάγγελος Αγγέλου
Ευάγγελος Αγγέλου. Καθηγητής του ΙΕΚ PRAXIS. Bartender. Mέλος Exclusive Bartenders Group και The Leading Leading Bartenders Society.
Bartender

Ευάγγελος Αγγέλου

Εργασιακή εμπειρία :

  • 2012 – 2013: Bartender στο XENIA CAFÉ BAR.
  • 2010- 2012: Bartender στο CAFÉ BAR ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ.
  • 2010: Υπεύθυνος στο CAFÉ BAR RESTAURANT DALUSE
  • 2009: Bartender στο CAFÉ BAR SOCIETY
  • 2008-2009: Υπεύθυνος στο CAFE BAR RESTAURANT STANEDO
  • 2007-2008: Bartender στο CAFÉ BAR DEL MONDO
  • 2000-2007: Υπεύθυνος στο JAM  MUSIC CAFÉ.

Συμμετοχή σε Συνέδρια /Σεμινάρια /Διαλέξεις :     

  • Cocktail. Από την θεωρία στο shaker, Μaxium  Hellas Interactive Cocktail
  • Υγιεινή καί ασφάλεια χώρων εστιάσεως, Κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης
  • Interactive cocktail experience, MAXIUM HELLAS
  • Βασικές αρχές Bartendering and Cocktail making. PERNOT RICARD HELLAS.
  • CUTTY – JAGERMEISTER – STOLICHNAYAΜύηση στα μυστικά της υψηλής τέχνης τού Bartendering. THE LEADING BARTENDER’S  SOCIETY
  • De pampero education, DIAGEO,  Luis Gerardo  Figueroa   Tovar  (Master Ronero de Pampero)
  • Whisky master class, DIAGEO, Rob Poulter (Senior brand ambassador)
  • Ginspiration. DIAGEO, Andrew Nicholls (Bartender-mixologist)
  • Πρόγραμμα εκπαίδευσης οίνων και ποτών,  Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, Ανδρέας  Ματθίδης AIWS (Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων)
  • The Bar Leader. Χάρης Πίσχος (Brand Manager Cutty Sark)
  • Cocktail ageing, DIAGEO, Glen Hooper (International bar Consultant Global Brand Ambassador Bombay Sapphire)
  • Cooking in shaker (bitters) SOULSHAKERSΑριστοτέλης Παπαδόπουλος (World Class Bartender 2009) Σοφία Γεωργακάκη (Chef)
  • Cooking in shaker (Βότανα και Μπαχαρικά), SOULSHAKERS, Αριστοτέλης Παπαδόπουλος (World Class Bartender 2009) Σοφία Γεωργακάκη (Chef)
  • Cooking in shaker (Λαχανικά), SOULSHAKERS Αριστοτέλης Παπαδόπουλος (World Class Bartender 2009) Σοφία Γεωργακάκη (Chef)
  • Molecular mixology, DIAGEO Nick Wykes (Molecular mixologist)
  • Gin and bitters, DIAGEO Merlin Griffiths (Gin specialist)
  • Tiki Cocktail’s and garnishes, DIAGEO, Tom Soden (Bar Industry Professional) Presentation for world class,  DIAGEO Thomas Aske (Bartender Specialist)
  • Οίνοι, Balsamico, Whisky. Β.Σ ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, Ανδρέας Ματθίδης AIWS.
  • Tanqueray spices and Vegetables DIAGEO Esther Medina (Gin Specialist).

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ/ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ/ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ :

  • 2005:  εκδότης του My Cocktail Guide. Ένα  εγχειρίδιο χρήσης για  Bartenders.
  • 2009: μέχρι σήμερα: μέλος EXCLUSIVE BARTENDERS GROUP και THE LEADING BARTENDERS SOCIETY. Ομάδες με περιορισμένο αριθμό μελών, πού σκοπό έχουν την συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση.
  • 2009: συνεργάτης του περιοδικού ON TIME με αρθρογραφια  στην στήλη  των  COCKTAILS.
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US