Παπαντωνίου Δημήτρης

Pastry Chef Yacht "OPTASIA"

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Απρίλιος 2019 – Σήμερα: Επιμέλεια γλυκών Εστιατόριο Hide & Seek (Χαλάνδρι)
  • Ιούνιος 2018 – Σήμερα: Pastry Chef Charter Yacht O’ptasia
  • Ιούλιος 2017 - Οκτώβριος 2017 Pastry Chef Motor Yacht Serenity
  • Οκτώβριος 2014 – Σήμερα: Καθηγητής Ζαχαροπλαστική & Αρτοποιία ΙΕΚ PRAXIS (Αθήνα-Χαλκίδα)
  • Ιούλιος 2016 – Σεπτέμβριος 2016 Pastry Chef: Charter Yacht O’Pari3
  • Ιανουάριος 2016 – Σήμερα Consulting: Ζαχαροπλαστείο Pure Sweets & More (Ρόδος)
  • Αύγουστος 2015 – Οκτώβριος 2015 Pastry Chef: Charter Yacht O’Pari3
  • Φεβρουάριος 2006 – Νοέμβριος 2015 Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο N.J.V Athens Plaza
  • Μάιος  2013 – Αύγουστος 2015  Σύμβουλος Τουρισμού & Εστίασης: “A bit of Greece-Marketing Services & Exports”
  • Σεπτέμβριος 2004 – Φεβρουάριος 2006 Pastry Chef: Ισπανικό εστιατόριο Mayor (Κηφισιά)
  • Μάιος 2003 – Αύγουστος 2004   Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο Πεντελικόν & Κτήμα Πεντελικόν
  • Ιούνιος 2001 – Δεκέμβριος 2001 Assistant Pastry Chef: Κτήμα Πεντελικόν
  • Δεκέμβριος 2001 Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza
  • Ιούνιος 2001 – Σεπτέμβριος 2001 Πρακτική άσκηση στη Ζαχαροπλαστική: Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza
  • Ιανουάριος 2001 Assistant Pastry Chef: Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace
  • Μάιος 2000 – Σεπτέμβριος 2000 Πρακτική άσκηση στη Ζαχαροπλαστική: Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

  • 1999 – 2001: Φοίτηση στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου με ειδίκευση στη ζαχαροπλαστική

 

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

  • Μητρική Γλώσσα: Ελληνικά
  • Λοιπές Γλώσσες: Αγγλικά Αρκετά καλή γνώση
  • Δεξιότητες Πληροφορικής: Αρκετά καλές

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

  • N.J.V ATHENS PLAZA: 1Η ΘΕΣΗ σε διαγωνισμό στην κατηγορία Γλυκό που οργάνωσε η Γαλλική Πρεσβεία με έπαθλο ένα εκπαιδευτικό ταξίδι στο Παρίσι
  • AΡTOZA 2001: ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΙΟ στην Καλλιτεχνική Αρτοποιία Νέων
  • 2η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ: ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΙΟ στην κατηγορία Δημιουργικές Συνθέσεις Ζαχαροπλαστικής
  • 2η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ: ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ στην κατηγορία Ζεστό Γλυκό
     

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

  • Μάιος 2018: ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ, ΙΕΚ PRAXIS  ΑΘΗΝΑ.
  • Φεβρουάριος 2018: HO.RE.CA MASTER CLASSES
  • Μάρτιος 2017: ARTOZA MASTER CLASSE
  • Μάιος 2016: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «ΓΛΥΚΕΣ ΤΑΡΤΕΣ» ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑ.
  • Δεκέμβριος 2015: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ», ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑ
  • Μάιος 2015: ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ .
  • Μάιος 2014: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ», ΙΕΚ PRAXIS ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ XΑΛΚΙΔΑ
  • Φεβρουάριος 2013: ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ «ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» ΣΤΟ CHEF CLUB.
  • ΑΡΤΟΖΑ 2013: ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩN «ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»
  • Μάιος 2013: ΒΟΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ LE MONDE.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

  • Επταήμερο σεμινάριο από τη Γαλλική Σχολή της ECOLE LE NOTRE πάνω στη μοντέρνα ζαχαροπλαστική
  • Θεματικά σεμινάρια από την εταιρεία «ΚΑΝΑΚΗΣ»
  • Σεμινάριο καραμέλας από το CHEFS CLUB.
  • Θεματικά σεμινάρια από την εταιρεία «ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ»
  • HACCP & ISO.
  • Το «Έξυπνο Μάρκετινγκ» από την εταιρεία «A BIT OF GREECE»
  • Σεμινάρια για τα Social Media

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία