Δημήτρης Δημητριάδης

Chef Artisanal

Σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Ρόδου στο Τμήμα Μαγειρικής, και μπήκε στο επάγγελμα το 1994.

Έχει εργαστεί ως chef σε εστιατόρια όπως το Νabucco στην Εκάλη, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο Byblos-Porto Sani και το Sea You στη Μαρίνα της Σάνης, την Αμυμώνη στο ξενοδοχείο Nafplia Palaceκ.α., ενώ έχει κάνει μετεκπαίδευση πλάι στον Jacques Chibois (2 Michelin) και τον Alain Parodi (1 Michelin), καθώς και στο εστιατόριο Noma, καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2010.

Διετέλεσε chef στο εστιατόριο Cibus στην Αίγλη Ζαππείου, Βραβευμένο με Χρυσούς Σκούφους, ενώ σήμερα είναι chef στο Εστιατόριο ARTISANAL στην Κηφισιά (www.artisanal.gr), διοχετεύοντας στη μαγειρική του τα χρώματα και τις μυρωδιές της μεσογειακής κουζίνας, από την οποία και εμπνέεται, με δημιουργικό οίστρο και πρωτοτυπία. Έχει διακριθεί με έπαινο από το Lions Club και έχει διδάξει μαγειρική σε ΙΕΚ και Σχολές Μαγειρικής.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία