Άγγελος Λάντος

Chef "ΣΠΟΝΔΗ"

Άγγελος Λάντος - Ο βραβευμένος με 2 Αστέρια Michelin chef της ΣΠΟΝΔΗΣ - του πιο εμβληματικού εστιατορίου της Αθήνας- διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην υψηλή γαστρονομία, διεθνείς διακρίσεις και κορυφαίες συνεργασίες.

Είναι ο chef που εξελίσσει και ανεβάζει το επίπεδο στο γαστρονομικό χάρτη με την εκλεπτυσμένη υψηλή μαγειρική του τέχνη.

Η Σπονδή είναι μέλος της Grande Table du Monde, πρώτο εστιατόριο Relais Gourmand στην Ελλάδα από τον οδηγό Relais & Chateaux και βραβευμένο πλειστάκις ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας από τους Χρυσούς Σκούφους του Αθηνοράματος και τα Βραβεία FNL.

 

 Άγγελος Λάντος Άγγελος Λάντος

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

2004 – 2005, Ο.Τ.Ε.Κ. – Αθήνα
Απόφοιτος
Τεχνικός μαγειρικής τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)

1998 – 1999, Chef d'oeuvre
Απόφοιτος
Τεχνικός μαγειρικής τέχνης-Αρχιμάγειρας (Chef)

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2012 έως σήμερα, Σπονδή, εστιατόριο πολυτελείας (2 Michelin Star) –Αθήνα
Executive Chef
Οργάνωση, στελέχωση κουζίνας και σύνθεση μενού

2017 έως σήμερα, ΙΙΕΚ Praxis – Αθήνα

Διευθυντής Σπουδών Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS
Οργάνωση, επίβλεψη τμημάτων μαγειρικής

2017 έως σήμερα, Penny Lane, αμερικάνικο εστιατόριο – Χαλάνδρι Αττικής
Executive Chef
Επιμέλεια μενού, υψηλή επίβλεψη μπριγκάντας

2005 – 2012, Σπονδή, εστιατόριο πολυτελείας (2 Michelin Star) –Αθήνα
Sous Chef
Προγραμματισμός μενού, απογραφές και διαχείριση προμηθειών

2004 - 2005, Semiramis, εστιατόριο ξενοδοχείου – Κηφισιά Αττικής
Sous Chef
Προγραμματισμός μενού, απογραφές και διαχείριση προμηθειών

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία