- Πληροφορίες Σεμιναρίου
 - Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο
 - Σε Ποιούς Απευθύνεται
 - Εκπαιδευτικοί Στόχοι
 - Εκπαιδευτικές Μέθοδοι
 - Παροχές
 - Επιδότηση
 - Πιστοποίηση
 
- Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
 - ΠόληΧαλκίδα
 - Διάρκεια3 Ώρες
 - Συχνότητα1 Φορά
 
Το Σεμινάριο Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία προσφέρει βασικές γνώσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η σύγχρονη κρεοτεχνία. Ουσιαστικά αποτελεί την πρώτη επαφή με την κρεοτεχνία.
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
- Επιλογή σφαγίου (θεωρία)
 - Αμερικάνικες κοπές γρήγορου ψησίματος (Θεωρία)
 - Τεμαχισμός σε κιλότο και λάπα (πρακτική επίδειξη)
 - Γαλλική κοπή σε χοιρινη μπριζόλα
 - Παρασκευάσματα με βάση τον κιμά
 
Το Σεμινάριο Εισαγωγή στην Κρεοτεχνία απευθύνεται σε παραδοσιακούς κρεοπώλες ή σε μάγειρες οι οποίοι θέλουν να εξειδικευτούν στα προϊόντα κρέατος
Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο να εισάγει τους συμμετέχοντες στην σύγχρονη αντίληψη μαγειρικής αξιοποίησης του κρέατος.
Το εργαστήριο του Σεμιναρίου
                
                            




