| Εκπαίδευση / κατάρτιση | |
| 10/ 1999 – 10/ 2001 | LeMonde ΙΙΕΚ. Αθήνα
 Σεμινάρια 
  | 
| Επαγγελματική Εμπειρία | ||
| 4/ 2015- Σήμερα
 Χειμερινές σεζόν 2015-2016 4/ 2014- 9/2014 11/ 2013- 3/2014 5/ 2013- 10/2013 2/2012- 4/ 2013 4/2010- 10/2011  | 
Mitsis Blue Domes Resort And Spa 5* , ΚΩΣ
 Executive chef σε 10 Θεματικά εστιατόρια (Greek, Italian, Mexican, Asian, sushi,ouzeri, beeraria, burger inn, pita corner, pastry corner) Lechtalerhof boutique hotel 4*, warth, Αυστριακές Άλπεις Head chef (alpine, Austrian and Bavarian cuisine) Ammos beach restaurant, Άγιος Νικόλαος Βασιλικός, Ζάκυνθος Head chef (international street food menu) Lili-shu contemporary restaurant, Αθήνα Chef de cuisine (multi-asian cuisine) Pylaia boutique hotel, Αστυπάλαια 4* Head chef (local ingredients with gourmet techniques) Osteria ristorante, Maastricht, Ολλανδία Head chef (Ιταλικό εστιατόριο) Loucas hotel 3*, Σαντορίνη Head chef (Μεσογειακή Κουζίνα)  | 
|
| 3/2009- 2/2010 | Zikos Restaurant, Αργυρούπολη Αττικής
 Chef (Μεσογειακή Κουζίν )  | 
|
| 2/2005- 2/2009
 10/ 2004-2/2005 5/2001- 10/2004 6/2000 – 10/2000  | 
Lis cafe-restaurant Γλυφάδα Αττικής
 Sous-chef ( all day restaurant , Ευρωπαϊκή κουζίνα ) L’ artigiano , Αθήνα Chef tournant (Εκπαιδευτής νέων μαγείρων) , Αλυσίδα Ιταλικών Εστιατορίων Bravo club 4* Αλόννησος, Sous-chef ( Italian club , all inclusive ) Aldemar Paradise Royal Mare 5* Ρόδος Πρακτική Άσκηση  | 
|

