Θάνος Στασινός

Head Chef NIKKEI (Κολωνάκι-Μύκονος)

O Θάνος Στασινός έχει εκπαιδευτεί στο Pakta των αδελφών Adrià και εργαστεί στο Ritz-Carlton στη Βαλένθια και στις Κάννες, ενώ στην Ελλάδα υπήρξε head chef του εστιατορίου Pacific Monte Carlo στην Κηφισιά.

Παράλληλα, δούλεψε για αρκετά χρόνια ως chef στις θαλαμηγούς γνωστών Ελλήνων επιχειρηματιών. Αυτή τη στιγμή είναι ο ιδρυτής της εταιρείας Consulting 14 Incas και Head Chef των εστιατορίων Nikkei στο Κολωνάκι και στη Μύκονο.
Όπως λέει ο ίδιος, «η φιλοσοφία του κεντρικού μενού του Nikkei είναι απλή. Βασίζεται σε απλά υλικά του Περού και της Ιαπωνίας, πολύ υψηλής ποιότητας, στα οποία προσπαθούμε να επεμβαίνουμε στο ελάχιστο δυνατόν».

Το 2018 ταξιδεύει στο Περού για ενάμιση μήνα εισχωρώντας μέχρι και στα άγρια δάση του Αμαζονίου, όπου δοκιμάζει τόσο τις αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις της κουζίνας Nikkei, όσο και τις παραλλαγές της.

Σήμερα, η παρουσία του στο εστιατόριο CHE – Cocina Y Barra Sudamericana, σηματοδοτεί μία νέα γευστική εμπειρία για το κοινό του Πειραιά, όπου συνεργάζεται σαν Consultant Chef.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία