Στέφανος Ανδρέου

Στέφανος Ανδρέου
Στέφανος Ανδρέου. Καθηγητής Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης. Head Chef στο εστιατόριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.
Chef Μουσείο Ακρόπολης

Στέφανος Ανδρέου

Στέφανος ΑΝΔΡΕΟΥ, Head Chef Εστιατόριο Μουσείου Ακρόπολης

 Σπουδές

  • 2005-2007: Κρατικό ΙΕΚ Μαγειρικής Τέχνης Αθηνών
  • 2002-2005: Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου
  • 2001-2002: Απολυτήριο Ενιαίου Λυκείου( 9ο Ενιαίο Λύκειο Πειραιά)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ                                                                            

  • Από 1η Ιουνίου 2012 έως και σήμερα: Head Chef στο εστιατόριο του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.
  • Τη σεζόν 2017: υπεύθυνος και γαστρονομικός σύμβουλος για το ξενοδοχείο Mykonian Mare 5* στη Μύκονο.
  • Τη σεζόν 2015: γαστρονομικός σύμβουλος για το ξενοδοχείο Cephalonia Palace 4* στην Κεφαλονιά.
  • Από το καλοκαίρι του 2009 έως 30 Μαΐου 2012: sous chef στο εστιατόριο στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης.
  • Χειμερινή σεζόν 2009: Α΄ μάγειρας στο εστιατόριο ‘’ΝΑΜΑ’’, στην Πλάκα.
  • Καλοκαιρινή σεζόν 2007: Β΄ μάγειρας στην κεντρική κουζίνα στο «Rodian Amathus» Ρόδος
  • Χειμερινή σεζόν 2007: Α΄ μάγειρας στο εστιατόριο ‘’Cellier zea’’ στον Πειραιά.
  • Καλοκαιρινή σεζόν 2006: Astir Palace Vouliagmeni, Αθήνα: Β΄ μάγειρας στο a la carte restaurant ‘’SAO’’ .
  • Καλοκαιρινή σεζόν 2005: Rodian Amathus, Ρόδος: Γ΄μάγειρας στην κεντρική κουζίνα
  • Καλοκαιρινή σεζόν 2004: President,  Αθήνα: Υπάλληλος υποδοχής
  • Καλοκαιρινή σεζόν 2003: Hilton Rhodes Resort, ΡόδοςΣερβιτόρος στα τμήματα ‘’Pergola’’ a la carte restaurant και ’Castelania’’ κεντρικό εστιατόριο

 

Άλλες ενασχολήσεις και εμπειρίες.

  • Δίπλωμα συμμετοχής  στο διαγωνισμό μαγειρικής από το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2006.
  • Χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό μαγειρικής από το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2007.
  • Έπαινος στο διαγωνισμό μαγειρικής από το 5ο Πανελλήνιο διαγωνισμό μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης.
  • Παρακολούθηση ημερίδας από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, για έρευνα που διεξήγαγε στους τουρίστες της Ρόδου.( Ρόδος, 23 Απριλίου 2004)
  • Μέλος γραμματειακής υποστήριξης στο προ-ολυμπιακό συνέδριο για τον αθλητικό τουρισμό. (Ρόδος, 04-06 Ιουνίου 2004)
  • Εθελοντής στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ ‘’SPECIAL OLYMPICS’’. ( Ρόδος, 14-21 Μαΐου 2004)
  • Συμμετοχή στο ‘’εργαστήρι για την αναβάθμιση και βελτίωση παρεχόμενων ποιοτικών υπηρεσιών των ξενοδοχείων’’, Quality through Diversity. ( Ρόδος, 30 Νοεμβρίου 2004)
  • Δίπλωμα για συνεισφορά στην επιτυχία εκδηλώσεων εορτασμού του Αγίου Νικολάου. (Ρόδος, 6 Δεκεμβρίου 2003)
  • Διπλωματική εργασία με θέμα ‘’ Εφαρμογή HACCPISO 22000 σε επισιτιστικές μονάδες ‘’.
  • Συμμετοχή στις ετήσιες εκδηλώσεις της σχολής ΑΣΤΕΡ, στο τμήμα της κουζίνας. ( Ρόδος, 2002 και 2005)

 

Ξένες Γλώσσες:  

  • Aγγλικά επιπέδου Lower ( Πολύ καλά)
  • Γαλλικά: (Μέτρια)

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US