Παπαησαίου Ιωάννης
Τεχνολόγος Τροφίμων, Ειδικός Αλλαντικών

Παπαησαίου Ιωάννης

ΣΠΟΥΔΕΣ:

  • 2000-2005 Τεχνολόγος Τροφίμων , τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Αθήνας

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • ΑΦΟΙ ΦΑΚΟΥ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ( ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018)

  • ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟ ΡΩΜΙΟΣ – ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – R&D ( ΜΑΙΟΣ 2017 – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017)

Καθήκοντα:

  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • ΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
  • ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΑΕ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ( ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ  2007 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017 )

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Καθήκοντα:

  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Α ΥΛΩΝ
  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΝ  ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΚΟΥΤΕΡ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗ  ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ( ΕΓΧΥΣΗ, ΜΑΛΑΞΗ )
  • ΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΝ ISO 22000
  • ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ  ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟΥ ( ΜΑΙΟΣ 2013 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ  2017)
  • ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2006 – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007 )

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Καθήκοντα :

  • ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ.
  • ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΟΥΤΕΡ
  • ΜΥΛΟΙ ΜΑΡΡΑ ΑΕ – ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ( ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2004- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2004)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΗΜΕΙΟΥ

Σεμινάρια – εκπαιδεύσεις – συμμετοχή σε συνέδρια

  • Σεμινάριο (CUSTOMIZED) –Παραγωγή προιόντων μάλαξης / ζαμπόν , Metalquimia SA(meatindustrytechnologyandequipment), Girona, Ισπανία, Μαίος 2008
  • Meat days – Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας. – αξιολογητής – ετήσιο.
  • 4Ο Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων  «πρόσβαση στις χρήσιμες τεχνολογίες , βελτιστοποίηση της ασφάλειας τροφίμων και διατροφής» ,2005,δημοσίευση.

«Propolis as an additive with antimicrobial and antioxidant properties in confectionary products» , E Petrakis, D Timbis, I Papaisaiou, E Chaliori,2004 .

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

  • ΑΓΓΛΙΚΑ  : FCΕ, UNIVERSITY OF CAMBRIDGE
  • ΙΤΑΛΙΚΑ 
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US