Μάνια Ζούση

Δημοσιογράφος Πολιτιστικού Ρεπορτάζ

Μάνια Ζούση (δημοσιογράφος) – πολιτιστικό ρεπορτάζ, ραδιόφωνο

Η Μάνια Ζούση είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος από τη δεκαετία του 1980.

Ξεκίνησε από τον Διαδημοτικό Σταθμό της Δυτικής Αθήνας ΔΙΑΥΛΟ 10, κάνοντας ελεύθερο ρεπορτάζ και συμμετέχοντας στο πρώτο -πολύ πετυχημένο τότε- νεανικό magazino “Το πειρατικό του κάπταιν Τζίμμυ” που πήρε πολύ γρήγορα μεταγραφή για το 4ο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Βέργου.

Συνέχισε στον ραδιοσταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84 με ρεπορτάζ, ειδήσεις και εκφωνήσεις δελτίων.

Από τον Αύγουστο του 1991 έως και τον Δεκέμβριο του 2012 εργάστηκε στον Σκάι FM, όπου είχε την αρχισυνταξία ενημερωτικών εκπομπών, την επιμέλεια, γραφή, εκφώνηση και αρχισυνταξία δελτίων ειδήσεων, καθώς και την παρουσίαση εκπομπών.

Ασχολήθηκε παράλληλα με το πολιτιστικό ρεπορτάζ το οποίο και συνεχίζει από το 2014 έως σήμερα στην εφημερίδα ΑΥΓΗ. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε στο STAR CHANNEL, έχοντας την ευθύνη και τον συντονισμό των ρεπορτάζ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Από τον Ιούνιο του 2014 έχει την επιμέλεια και τον συντονισμό στο ιστολόγιο artplay.gr με αιχμή θέματα πολιτισμού.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία