Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης

Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης
Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης. Καθηγητής Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS. Chef. Πτυχιούχος Σ.Τ.Ε. Αναβύσσου Μαγειρικής Τέχνης. Sous chef στο La Cigalle.
Chef

Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • Πτυχιούχος Σ.Τ.Ε. Αναβύσσου Μαγειρικής τέχνης (1996-98)
  • Διπλωματούχος Δ.Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης Ειδικός ξενοδοχειακών υπηρεσιών & τροφοδοσίας (1997-1999)
  • Κάτοχος Διπλώματος Σχολής Κρέατος Αθηνών  Κρεοπώλης  (2010)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στο ΙΕΚ PRAXIS
  • Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης στο Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ από το 2011 έως σήμερα.
  • Μαθήματα διδασκαλίας α) εργαστήρια μαγειρικής, β) σύνθεση μενού, γ) τεμαχισμός κρεάτων, δ) διακοσμητική.

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ

  • La Cigalle: ζαχαροπλαστείο – catering στη Ν. Ερυθραία ως sous chef από Απρ 2014 εώς σήμερα
  • it Place: μοντέρνο ευρωπαϊκό εστιατόριο στο Κολωνάκι ως Ά μάγειρας από Σεπτ 2013 εώς Απρ 2014
  • ΕΝΑΛΙΟΝ: εστιατόριο θαλασσινών στην Ύδρα, ως Σεφ καλοκαίρι του 2013
  • ΑΜΠΙΜΠΑΓΙΟ και Εν ΑΘΗΝΑΙΣ: μουσικό μεζεδοπωλείο και καφέ-μπαρ στο Θησείο, ως Σεφ από Σεπ 2012 εώς Ιούνιο 2013 (για χειμερινή σεζόν).
  • Il Barreto: ιταλικό εστιατόριο στο Golden hall, ως Chef από Νοέμβριο 2010 – 2011.
  • BISTRO 18: στο Κολωνάκι ως Chef από Οκτ 2009 – Οκτ 2010.
  • Χρώματα Βυθού: εστιατόριο θαλασσινών Ν. Ερυθραία, ως α’ Μάγειρας (υπεύθυνος πρωινής βάρδιας) από Ιούλ 2008 – Ιούλ 09
  • CAYENNE: lounge bar restaurant Πειραιά, sous – chef  από Μαρ 2007 – Ιουν 09
  • Όμιλος ξενοδοχείων Καραμολέγκος: στη Σαντορίνη, Υπεύθυνος κουζίνας στο 3* Rose bay, Chef στο 5* The Majestic hotel, 2003 – 2006
  • ATHENIAN CALIRHOE: Φιξ, ξενοδοχείο, ως β’ Μάγειρας 2003
  • Santa Pasta: Νέα Σμύρνη, αλυσίδα ιταλικών εστιατορίων, τηγάνια, ξεκίνησα γ’ Μάγειρας 2001 και ΄β μάγειρας 2003
  • Στρατιωτική θητεία 2000 – 2001, ειδικότητα Μάγειρας
  • Χρυσή Ακτή: Λούτσα, παιδική κατασκήνωση, πρωινά και ζεστή κουζίνα ως βοηθός μάγειρα 1999
  • S.G.LYCABETTOUS: Πρακτική άσκηση από ΙΕΚ, 1999
  • OLYMPIC CATERING: Πρακτική άσκηση από ΣΤΕ, , 1997 & 1998

CONSULTING ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

  • Tribeca lounge bar restaurant στο Κολωνάκι ως μάγειρας
  • Wings bar & grill Αμερικάνικο εστιατόριο στη Γλυφάδα ως μάγειρας
  • Cook eat fun restaurant στην Ν. Σμύρνη ως Α μάγειρας
  • Danna Villas ξενοδοχείο στη Σαντορίνη ως σεφ
  • Chef at home στην Κηφισιά ως σεφ
  • Galaxy hotel στον Αλιμο ως σεφ
  • Στα μπουζούκια των Αγγέλων στον Άγιο Στέφανο

PRIVATE CHEF σε οικίες

  • Personal Chef στην οικία του Πρέσβη της ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ το 2008 – 2009
  • Five stars Greece ως εσωτερικός Σεφ σε πολυτελείς οικίες το καλοκαίρι.
  • Σε σπίτια ιδιωτών, καθημερινό φαγητό μέχρι επίσημα δείπνα, πάρτυ κτλ.

CATERING εξτρά

  • Catering la cigale  Νέα Ερυθραία 2010 έως σήμερα
  • Catering Θάνος Κοτσίρης Μενίδι 2002, 2003, 2009
  • Κτήμα Πεντελικόν Βαρυμπόμπη 2002
  • Κτήμα Μπραιμιώτη Βάρη 2007
  • Catering Άυρα 2007
  • Catering Αρίων, Καλλιθέα 2007, 2008
  • Catering Αφροδίτη, Σπάτα 2011 – 2012

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά με πτυχίο LOWER

H/Y: Κάτοχος Διπλώματος ECDL

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US