Γιώργος Αμπελιώτης

Γιώργος Αμπελιώτης
Φυσικοθεραπευτής

Γιώργος Αμπελιώτης

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας Αθηνών (ΑΤΕΙ).
Το 2017 εισήχθη στο “Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στο Βελονισμό Φυσικοθεραπευτών και Ιατρών” και σήμερα κατέχει τον τίτλο Cert Acu UWA (Ειδικός στο Βελονισμό).

Από το 2009 συνεργάζεται με τον Παναγιώτη Αμπελιώτη στο “κέντρο φυσικοθεραπείας Ampeliotis”. Έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία ως φυσικοθεραπευτής σε ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ξεκίνησε το 2013 στον Ιωνικό Νικαίας και το 2014 συνέχισε στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών έως το 2016.
Η αντιμετώπιση πολλαπλών περιπτώσεων και η εξειδίκευση του σε νέες τεχνικές όπως ο Βελονισμός, το Medical Flossing, την τεχνική IASTM, το Blackroll, το Kinesio Tape, τεχνικές κινητοποιήσης, το Indiba Active, το Shock Wave, αντανακλούν στη πολυεπίπεδη εμπειρία φυσικοθεραπευτικής αξιολόγησης και στην επιλογή της κατάλληλης θεραπευτικής στα περιστατικά που καλείται να κουράρει.

Το 2016 σχεδίασε το Arcus relief stick, ένα πολυεργαλείο μαλάξεων και ασκήσεων, και έπειτα από πολύχρονες πειραματικές διαδικασίες, το Μάιο του 2020 κατέθεσε στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) την έκθεσή του για την κατοχύρωση της ιδέας ως ευρεσιτεχνία. Το Δεκεμβρίου του 2020 το Arcus relief stick πιστοποιήθηκε ως πατέντα και από τις αρχές του 2021 η συνεργασία και η παραγωγή του από την Coco-mat είναι γεγονός.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US