Δημήτρης Περιπάνος

Δημήτρης Περιπάνος
Δημήτρης Περιπάνος. Καθηγητής ΙΕΚ PRAXIS. Chef. Ιδρυτικό - Τακτικό Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθήνας. Ειδίκευση Καλλιτεχνικών Δημιουργιών με Ζάχαρη Άχνη.
Chef, Λέσχη Αρχιμαγείρων

Δημήτρης Περιπάνος

ΣΠΟΥΔΕΣ

  • 1960-1964 – ΠΤΥΧΙΟ ΔΟΚΙΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • 1975-1977 – ΠΤΥΧΙΟ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
  • 1999-2002 – ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ A.I.C.A ATHENS INSTITUTE OF CULINARY ARTS

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ

  • 1959-1982 – ΕΤΑΙΡΕΙΑ: CHANDRIS LINES COMPANY ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΘΕΣΗ: EXECUTIVE CHEF ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ CORTLAND COLONIAL RESTAURANTS
  • 1982-2002 – ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ Κ.Α.Τ. ΚΗΦΙΣΙΑ ΘΕΣΗ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ.
  • 1998-2000 – ΕΤΑΙΡΕΙΑ MASSA’S CATERING- RESTAURANTS ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ
  • ΘΕΣΗ: EXECUTIVE CHEF & ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
  • 2000-2004– ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΑΪΚΟΣ CATERING ΑΘΗΝΑ.
  • ΘΕΣΗ: ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
  • 2007-2004 –ΕΤΑΙΡΕΙΑ HOTEL ESPERIDES RESORT ΛΕΥΚΑΔΑΣ.
  • ΘΕΣΗ: GENERAL MANAGER
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US