Αναστάσιος Μπουσμούρης

Αναστάσιος Μπουσμούρης
Αναστάσιος Μπουσμούρης. Καθηγητής Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS. Chef Grecotel. Πτυχιούχος Ι.Ε.Κ. - Ο.Τ.Ε.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης.
Chef Tsafaki

Αναστάσιος Μπουσμούρης

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • 2000 – 2002: πτυχίο I.Ε.Κ. Χαλκίδας Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών & Τροφοδοσίας.
  • 2003-2004: πτυχίο από στρατιωτική σχολή μαγειρικής Γυθείου.
  • 2004 – 2006: πτυχίο Ι.Ε.Κ. – Ο.Τ.Ε.Κ. Ηρακλείου Κρήτης Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης.
  • 2017: Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Διοίκηση Επιχειρήσεων
  •  Πτυχίο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ –  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

  • Γνώση & εφαρμογή του συστήματος HACCP.
  • Κάτοχος ECDL
  • Διοίκηση προσωπικού, κοστολόγιο, παραγγελίες, διαχείριση αποθήκης
  • Στοιχεία μοριακής γαστρονομίας.
  • Παρασκευής γλυπτών από σοκολάτα.
  • Σκάλισμα πάνω σε κολοκύθες και λαχανικά.
  • Καλλιτεχνικές δημιουργίες με καραμέλα.
  • Παραδοσιακή κρητική κουζίνα αλλά και τις μεθόδους παρασκευής κρεάτων (όπως οφτό κ αντικριστό) με παράλληλη πρακτική άσκηση στο Hotel Delina 4*, στο Ρέθυμνο Κρήτης 01-03/2012.

ΕΡΓΑΣΙAΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • 20/10/2017 έως σήμερα: εισηγητής μαγειρικής τέχνης Ι.Ι.Ε.Κ. PRAXIS.
  • Private Chef 
  • 2021 έως σήμερα: Executive Chef Tsaf (Χαλκίδα), Tsafaki  (Χαλκίδα), Tsaf (Μύκονος)
  • 2018 – 2021: Chef De Cuisine Ξενοδοχείο Filoxenia (Καλαμάτα)
  • 03/2017-10/2017: Olympia Riviera Thalasso Luxury Resort, Sous chef του ξενοδοχείου. Chef στο εστιατόριο Sea Dunes.
  • 2016-2017 Εστιατόριο Asteria Plage consulting
  • 11/2016-03/2017 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα.
  • 03/2016-10/2016: Olympia Riviera Thalasso Luxury Resort, Sous chef του ξενοδοχείου. Chef στο εστιατόριο Sea Dunes.
  • 11/2015-03/2016 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα.
  • 2015: Guest Chef σε Event “Μαγείρεμα για αρχηγό κράτους”
  • 03/2015-10/2015: Grecotel Cape Sounio Exclusive Resort junior Sous chef του ξενοδοχείου. Chef εστιατόριο Yali.
  • 11/2014-03/2015 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα.
  • 03/2014-10/2014: Grecotel Cape Sounio Exclusive Resort junior Sous chef στα τμήματα a la carte.
  • 11/2013-03/2014 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα.
  • 04/2013-10/2013: Grecotel Cape Sounio Exclusive Resort chef de parti κεντρικό εστιατόριομπουφές (350 ατόμων).
  • 11/2012-03/2013 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα
  • 04/2012-10/2012 GRECOTEL “cape Sounio” Exclusive Resort chef de parti στο εστιατόριο “Cavo Colones” (150 ατόμων, Κρητική Παραδοσιακή Κουζίνα).
  • 11/2011-03/2012 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα
  • 04/2011-10/2011: Mareblue Apostolata Resort & spa 5* Sous chef του ξενοδοχείου, Chef στο Gourmet Restaurant (40 ατόμων Γαλλική Κουζίνα)
  • 04/2010-10/2010: Mareblue Apostolata Resort & Spa 5* Sous Chef
  • 11/2009-03/2010: HOTEL Alpina Rauris – Salzburg Austria – Πρόγραμμα Leonardo Da Vinci Εκμάθηση Αυστριακής Παραδοσιακής Κουζίνας.  
  • 04/2009-10/2009 : Grecotel Cape Sounio Exclusive Resort

Chef De Partie εστιατόριο “Υali” (έως 30 ατόμων, μαγείρεμα με την μέθοδο της ηφαιστειακής πέτρας).

  • 04/2008-10/2008: GRECOTEL “Cape Sounio” Exclusive Resort

Chef De Partie στο ala cart restaurant (ζυμαρικάριζότοσούπες).

  • 11/2007-03/2008: Ξενοδοχείο “Athens Gate” 4*

Demi Chef De Partie.

  • 04/2007-10/2007: Grecotel “Cape Sounio” Exclusive Resort

Demi Chef De Partie.

  • 10/2006-03/2007: Εστιατόριο “Πρυτανείο“.

Garde Manger, (150 ατόμων, ιταλική κουζίνα: κάπνισμα σολομού με τον παραδοσιακό τρόπο, άνοιγμα σφολιάτας, παραδοσιακή πίτσα).

  • 04/2006-10/2006: Grecotel “Cape Sounio” Exclusive Resort

Demi Chef De Partie

 

  • 04/2005-10/2005: Ξενοδοχείο “Θέμις”  – Κοκκίνη Χάνι

Commis Chef Trainees

  • 04/2004-09/2004: Ξενοδοχείο “Περιγιάλι” – Ερέτρια – Εύβοια.

Commis Chef Trainees

  • 2002 : Ξενοδοχείο “Lussy” – Χαλκίδα – Εύβοια. Πρακτική άσκηση στο service του εστιατορίου.
  • 2001: Ξενοδοχείο “Holidays in Evia”- Ερέτρια –ΕύβοιαΠρακτική άσκηση στο service του εστιατορίου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ-ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Θες/νίκη Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής 2006 (μαθητών):

  • Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: «Ψάρι».
  • Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία « Σαλάτα».
  • Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία « Δημιουργία νεκρής ζύμης».

Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής – Κρήτη 2005 (μαθητών):

  • Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Ψάρι».

Τέταρτη θέση στην κατηγορία «Κρέας-Κυνήγι» (επαγγελματιών).

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US