Αναστάσιος Μπουσμούρης

Chef Grecotel

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • 2000 - 2002: πτυχίο I.Ε.Κ. Χαλκίδας Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών & Τροφοδοσίας.
  • 2003-2004: πτυχίο από στρατιωτική σχολή μαγειρικής Γυθείου.
  • 2004 – 2006: πτυχίο Ι.Ε.Κ. - Ο.Τ.Ε.Κ. Ηρακλείου Κρήτης Τμήμα Μαγειρικής Τέχνης.
  • 2017: Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Διοίκηση Επιχειρήσεων                                  

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

  • Γνώση & εφαρμογή του συστήματος HACCP.
  • Διοίκηση προσωπικού, κοστολόγιο, παραγγελίες, διαχείριση αποθήκης
  • Στοιχεία μοριακής γαστρονομίας.
  • Παρασκευής γλυπτών από σοκολάτα.
  • Σκάλισμα πάνω σε κολοκύθες και λαχανικά.
  • Καλλιτεχνικές δημιουργίες με καραμέλα.
  • Παραδοσιακή κρητική κουζίνα αλλά και τις μεθόδους παρασκευής κρεάτων (όπως οφτό κ αντικριστό) με παράλληλη πρακτική άσκηση στο Hotel Delina 4*, στο Ρέθυμνο Κρήτης 01-03/2012.

 

ΕΡΓΑΣΙAΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • 20/10/2017 έως σήμερα: εισηγητής μαγειρικής τέχνης Ι.Ι.Ε.Κ. PRAXIS.
  • 03/2017-10/2017: Olympia Riviera Thalasso Luxury Resort, Sous chef του ξενοδοχείου. Chef στο εστιατόριο Sea Dunes.
  • 2016-2017 Εστιατόριο Asteria Plage consulting
  • 11/2016-03/2017 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα.
  • 03/2016-10/2016: Olympia Riviera Thalasso Luxury Resort, Sous chef του ξενοδοχείου. Chef στο εστιατόριο Sea Dunes.
  • 11/2015-03/2016 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα.
  • 03/2015-10/2015: Grecotel Cape Sounio Exclusive Resort junior Sous chef του ξενοδοχείου. Chef εστιατόριο Yali.
  • 11/2014-03/2015 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα.
  • 03/2014-10/2014: Grecotel Cape Sounio Exclusive Resort junior Sous chef στα τμήματα a la carte.
  • 11/2013-03/2014 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα.
  • 04/2013-10/2013: Grecotel Cape Sounio Exclusive Resort chef de parti κεντρικό εστιατόριο-μπουφές (350 ατόμων).
  • 11/2012-03/2013 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα
  • 04/2012-10/2012 GRECOTELcape SounioExclusive Resort chef de parti στο εστιατόριο “Cavo Colones” (150 ατόμων, Κρητική Παραδοσιακή Κουζίνα).
  • 11/2011-03/2012 chef στο ξενοδοχείο Παλίρροια: menu gala γαλλική κουζίνα
  • 04/2011-10/2011: Mareblue Apostolata Resort & spa 5* Sous chef του ξενοδοχείου, Chef στο Gourmet Restaurant (40 ατόμων Γαλλική Κουζίνα)
  • 04/2010-10/2010: Mareblue Apostolata Resort & Spa 5* Sous Chef
  • 11/2009-03/2010: HOTEL Alpina Rauris – Salzburg Austria – Πρόγραμμα Leonardo Da Vinci Εκμάθηση Αυστριακής Παραδοσιακής Κουζίνας.  
  • 04/2009-10/2009 : Grecotel Cape Sounio Exclusive Resort

Chef De Partie εστιατόριο “Υali” (έως 30 ατόμων, μαγείρεμα με την μέθοδο της ηφαιστειακής πέτρας).

  • 04/2008-10/2008: GRECOTEL "Cape Sounio" Exclusive Resort

Chef De Partie στο ala cart restaurant (ζυμαρικά, ριζότο, σούπες).

  • 11/2007-03/2008: Ξενοδοχείο "Athens Gate" 4*

Demi Chef De Partie.

  • 04/2007-10/2007: Grecotel "Cape Sounio" Exclusive Resort

Demi Chef De Partie.

  • 10/2006-03/2007: Εστιατόριο "Πρυτανείο".

Garde Manger, (150 ατόμων, ιταλική κουζίνα: κάπνισμα σολομού με τον παραδοσιακό τρόπο, άνοιγμα σφολιάτας, παραδοσιακή πίτσα).

  • 04/2006-10/2006: Grecotel "Cape Sounio" Exclusive Resort

Demi Chef De Partie                                        

  

  • 04/2005-10/2005: Ξενοδοχείο "Θέμις"  - Κοκκίνη Χάνι

Commis Chef Trainees

  • 04/2004-09/2004: Ξενοδοχείο "Περιγιάλι" - Ερέτρια – Εύβοια.

Commis Chef Trainees

  • 2002 : Ξενοδοχείο "Lussy" - Χαλκίδα – Εύβοια. Πρακτική άσκηση στο service του εστιατορίου.                       
  • 2001: Ξενοδοχείο "Holidays in Evia"- ΕρέτριαΕύβοια. Πρακτική άσκηση στο service του εστιατορίου.


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ-ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

 

Θες/νίκη Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής 2006 (μαθητών):

  • Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία: «Ψάρι».
  • Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία « Σαλάτα».
  • Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία « Δημιουργία νεκρής ζύμης».

 

Μεσογειακός Διαγωνισμός Μαγειρικής – Κρήτη 2005 (μαθητών):

  • Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Ψάρι».

Τέταρτη θέση στην κατηγορία «Κρέας-Κυνήγι» (επαγγελματιών).

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία