Βάσω Κουρπαδάκη

Βάσω Κουρπαδάκη
Βάσω Κουρπαδάκη
Εργαστήριο Ειδικής Επαγγ. Εκπαίδευσης Θήβας

Βάσω Κουρπαδάκη

Βάσω Κουρπαδάκη. Εργάζεται στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Θήβας

‘Ετος αποφοίτησης 201  IEK PRAXIS Χαλκίδας

Πού δουλεύεις τώρα; Τι θέση εργασίας έχεις;

Δουλεύω στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙ∆ΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Θήβας, με θέση Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ). Είναι ένα εξαιρετικό σχολείο για παιδιά με αναπηρίες. Anchor

Σε ποιες εταιρείες έκανες πρακτική;

Στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, ένα επίσης πολύ καλό σχολείο.

Πες μας τις γενικές εντυπώσεις σου από τις σπουδές σου στο IEKPraxis;

Θεωρώ ότι η φοίτησή μου στην σχολή ήταν απροβλημάτιστη και ευχάριστη. Το προσωπικό ήταν πάντα εξαιρετικό όταν χρειαζόμασταν οποιαδήποτε πληροφορία ή εξυπηρέτηση. Καλό εκπαιδευτικό κλίμα και πρόγραμμα σπουδών.

Υπάρχουν κάποια «δυνατά» σημεία που πιστεύεις ότι διαθέτει το ΙΕΚ PRAXIS; Μπορείς να συγκρίνεις το ΙΕΚ PRAXIS με άλλα ΙΕΚ για τα οποία έχεις ακούσει ή έχεις δει;

Τα δυνατά του σημεία πιστεύω πως είναι στην επιλογή των καθηγητών αλλά και στην καθοδήγηση τους προς εμάς,  όσον αφορά την απόκτηση γνώσεων στην ειδικότητα και την επιτυχία στις εξετάσεις του ΕΟΠΕΠ.

Σε ότι έχει να κάνει με τις εξετάσεις Πιστοποίησης του ΕΟΠΕΠ, είχαμε άμεσα ενημέρωση και υποστήριξη από την σχολή, σε αντίθεση με άλλα ιδιωτικά ΙΙΕΚ που δεν τους έδιναν σημασία (Διαπιστωμένο από φιλικό μου πρόσωπο).

Πώς κρίνεις τα εργαστήρια, τον εξοπλισμό, τους χώρους και τις παροχές του ΙΕΚ PRAXIS;

Ο χώρος είναι πολύ ευχάριστος, τα εργαστήρια και ο εξοπλισμός σύγχρονα και πολύ καλά. Υπάρχουν σημαντικές παροχές στους σπουδαστές και ότι χρειαζόμαστε από υλικά για τα εργαστήρια.

Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο των εκπαιδευτών σου (βλέποντάς τους ως σύνολο);

Οι εκπαιδευτικοί που είχα ήταν όλοι πολύ αξιόλογοι, καλοί επιστήμονες, με αγάπη για την δουλειά τους και με πολύ προσοχή για τους σπουδαστές και την πρόοδό τους.

Πώς βλέπεις το επαγγελματικό σου μέλλον μετά τις σπουδές στο ΙΕΚ PRAXIS σε συνδυασμό με τα εφόδια που απέκτησες κατά τις σπουδές σου;

Επαγγελματικά είμαι πολύ καλά γιατί αφότου αποφοίτησα και απέκτησα το πτυχίο του ΕΟΠΕΠ, δουλεύω ήδη στον τομέα μου και πιστεύω ότι θα προχωρήσω ακόμη περισσότερο στο μέλλον.

Θα συνιστούσες το ΙΕΚ PRAXIS σε φίλους και συγγενείς σου;
Ναι θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US