Θόδωρος Μαλακασιώτης

Θόδωρος Μαλακασιώτης
Τεχνικός Μηχανοτρονικής "HONDA ΦΛΩΡΟΣ ΕΠΕ"

Θόδωρος Μαλακασιώτης. Τεχνικός Μηχανοτρονικής στην HONDA ΦΛΩΡΟΣ ΕΠΕ. 

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Αυτό που με έκανε να επιλέξω το επάγγελμά μου είναι ότι από μικρό παιδί ασχολούμουν με τα αυτοκίνητα και πάντα με τράβαγε αυτός ο τομέας που λέγεται αυτοκίνητο.

 

Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Οι σπουδαιότερες εμπειρίες μου κατά την περίοδο των σπουδών στο Praxis ήταν η πρακτική στη Mercendes και τα σεμινάρια υγραεριοκίνησης και υβριδικών κινητήρων.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Θεωρώ ότι αυτό που χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση είναι οι γνώσεις και οι εμπειρίες που μας παρέχει μέσω των μαθημάτων αλλά και των σεμιναρίων.

 

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Το πιο δυνατό μου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησα μέσω των σπουδών είναι οι εξιδεικευμένες γνώσεις που μας παρέxει αλλά και η ευκαιρία που είχαμε να παρακολουθήσουμε εξειδικευμένα μαθήματα αλλά και πρακτικά μέρη.

 

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;  

Θα του πρότεινα να σκεφτεί καλά πριν το ακολουθήσει διότι είναι ένα επάγγελμα που εξελίσσεται συνεχώς και θέλει προσήλωση και μεγάλη θέληση.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να μαζέψω όσο περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις μπορώ και να έχω μία επαγγελματική αποκατάσταση.

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία