Θοδωρής Γιαλός

Θοδωρής Γιαλός
Θοδωρής Γιαλός
"ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ" Μεζεδοπωλείο, Σκύρος

Θοδωρής Γιαλός

Θοδωρής Γιαλός, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, Μεζεδοπωλείο “Για Πλάκα” στη Σκύρο

Έτος αποφοίτησης 2018 ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Μου άρεσε η μαγειρική και πήρα την απόφαση να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Υπήρξαν πολλές εμπειρίες. Συμμαθητές που ήθελαν και αυτοί να μάθουν και να συνεργαστούν, σωστά μαθήματα τόσο στην ζαχαροπλαστική όσο και στην μαγειρική, που σε κάνουν να αποκτάς περισσότερο ενδιαφέρον για αυτό που κάνεις. Ιδιαίτερη εμπειρία ήταν τα μαθήματα θεωρίας που είχαν να κάνουν με την εστιατορικη αλλά και της υγιεινής και ασφάλειας.

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Καλούς ανθρώπους, ζεστούς στο καλωσόρισμα και πολύ καλούς καθηγητές, με όρεξη και διάθεση να σου περάσουν τις γνώσεις τους, ώστε να μπορούν οι μαθητές να σταθούν άριστα στο επάγγελμά τους.

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Πάνω από όλα η πειθαρχία και η σωστή διαχείριση μέσα σε μια κουζίνα.

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Ένα πράγμα, πάνω από όλα να του αρέσει και να μην έχει στο μυαλό του μόνο τα λεφτά γιατί θα το κάνει με αγγαρεία και όχι με αγάπη

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Αρκετές γνώσεις και  πολλές εμπειρίες …..

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US