Στάμυ Αργυρίου

Στάμυ Αργυρίου
Τεχνικός Κομμωτικής, Hair styler στο "Hair Group Saloon by Dimitris Maggos"

Στάμυ Αργυρίου. Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Hair styler στο "Hair Group Saloon by Dimitris Maggos"

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Ο λόγος που επέλεξα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι το γεγονός πως μου άρεσε πάντα το κομμάτι της μόδας που είχε να κάνει με τα μαλλιά αλλά και η ικανοποίηση του να δημιουργείς κάτι καινούριο.

 

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο IEKPraxis;

Από τις σπουδαιότερες εμπειρίες μου στο ΙΕΚ ήταν η εξαιρετική εκπαίδευση που δέχτηκα από τους καθηγητές και οι μέθοδοι εκμάθησης του κ. Μάγγου που ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.Εξαιρετική εμπειρία επίσης ήταν και η εξάμηνη πρακτική άσκηση, γιατί είχα τη δυνατότητα να ζήσω στην πράξη αυτό το οποίο σπούδαζα σε ένα ασφαλές περιβάλλον και με τη διαρκή στήριξη του ΙΕΚ.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Οι καθηγητές, η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε σπουδαστή και οι εγκαταστάσεις του κτηρίου.

 

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Η αγάπη μου για την κομμωτική και το ότι έμαθα να αναζητώ συνέχεια την εξέλιξη παρακολουθώντας τις νέες τάσεις, γιατί η κομμωτική είναι ένα επάγγελμα που αλλάζει συνεχώς.

 

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Αυτό που θα ήθελα να πω σε κάποιον που θέλει να σχοληθεί με την κομμωτική είναι πως θα πρέπει να υπάρχει φαντασία και διάθεση για δουλειά και συνεχή εξέλιξη.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Αυτό που θα ήθελα να πετύχω είναι να έχω μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες μπορώ και να εξελίσσομαι στη δουλειά μου.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία