Σταματούλα Λουτράρη

Σταματούλα Λουτράρη
Σταματούλα ΛΟΥΤΡΑΡΗ
Β. Φαρμακείου, Φαρμακείο "Ανυφαντή Ξανθή"

Σταματούλα Λουτράρη

Σταματούλα Λουτράρη. Τεχνικός Φαρμάκων και Καλλυντικών / Βοηθός Φαρμακείου στο Φαρμακείο “Ανυφαντή Ξανθή”

‘Ετος αποφοίτησης 2018 IEK PRAXIS Χαλκίδας

 • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Έχω μεγαλώσει σε φαρμακείο και έχω δει ανθρώπους που έρχονται ταλαιπωρημένοι από ασθένειες και πολλές φορές ανήσυχοι να γίνονται καλά και να είναι πλέον χαρούμενοι. Έτσι και επειδή αγαπώ πολύ την προφορά στον άνθρωπο αποφάσισα ότι είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου.

 • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Ήταν πολύ ενδιαφέροντα όλα τα μαθήματα και κυρίως τα εργαστηριακά διότι όλα τα κάναμε στην πράξη! Ιδιαίτερο σαν εμπειρία είναι και η γνωριμία με νέους ανθρώπους, καθηγητές και συμμαθητές. Ειδικά με τους καθηγητές έχουμε πολύ καλή σχέση.

 • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Τα δυνατά στοιχεία του Praxis είναι οι καθηγητές, λόγω γνώσης και εμπειρίας τόσο στην ειδικότητά τους αλλά και στην εκπαίδευση, το προσωπικό που είναι πάντα εκεί για να μας βοηθήσει και το εξαίσιο καινούριο εργαστήριο που έχει όλα όσα χρειαζόμαστε.

 • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Έχω πολύ υπομονή και επιμονή για αυτό που κάνω. Δε σταματάω σε ότι έχω ήδη μάθει αλλά φροντίζω να ενημερώνομαι και να ανανεώνω τις γνώσεις μου συνέχεια!

 • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;  

Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Ωστόσο χρειάζεται γερό στομάχι και συνεχή μελέτη. Όποιος αποφασίσει να το ακολουθήσει και θέλει να επιτύχει σε αυτό χρειάζεται να προετοιμαστεί να παρακολουθεί συχνά σεμινάρια για τις νέες εξελίξεις. Επίσης να μην ξεχνάει ποτέ ότι ο πελάτης είναι άνθρωπος και χρειάζεται να τον αντιμετωπίζουμε σαν προσωπικότητα και όχι απλά «διαδικαστικά». Αυτό είναι μια σημαντική διαφορά την οποία θα τη νιώσει.

 • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θέλω να αποκτώ συνέχεια περισσότερες εμπειρίες και να νιώθω ότι προσφέρω στους ανθρώπους μέσω της δουλειά μου. Με ικανοποιεί όταν οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι από εμένα και έρχονται πάλι αναζητώντας να τους εξυπηρετήσω προσωπικά.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US