Σεμίνα Μεμολλάρι

Σεμίνα Μεμολλάρι
Σεμίνα Μεμολλάρι
Βοηθός Φαρμακοποιού στο Φαρμακείο "Δ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ"

Σεμίνα Μεμολλάρι

Σεμίνα Μεμολλάρι. Βοηθός Φαρμακοποιού στο Φαρμακείο “Δ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ”.

‘Ετος αποφοίτησης 2018 IEK PRAXIS Χαλκίδας

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Το έντονο ενδιαφέρον μου να προσφέρω στους συνανθρώπους μου. Ο Βοηθός Φαρμακείου είναι ο επαγγελματίας με τα απαραίτητα προσόντα ώστε να παρέχει υποστηρικτική εργασία σε κάθε θέση που εμπεριέχει τον κλάδο της Υγείας. Είναι εκείνος που υποστηρίζει τον επιστήμονα Φαρμακοποιό στην παροχή υπηρεσιών, στους ασθενείς και το κοινό. Οπότε και ο Βοηθός επιτελεί κοινωνική υπηρεσία και όχι μια στυγνή εμπορική διαδικασία.

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Μας δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε διάφορα σεμινάρια όπως: η Παρασκευή σαπουνιού γλυκερίνης, η Παρασκευή κηραλοιφής, αρωματοθεραπεία – αιθέρια έλαια. Επίσης επισκεφθήκαμε το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Βιομηχανίας Φαρμάκων ANFARM και ενημερωθήκαμε για τις εξειδικευμένες τεχνικές που αφορούν τον ποιοτικό έλεγχο και τη διαδικασία παραγωγής φαρμάκων.

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Η ποιότητα στην εκπαίδευση, κάτι που επιτυγχάνεται πιστεύω από τους καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζουν και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουν προηγμένη εργαστηριακή υποδομή.

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Οι σπουδές μου με προετοίμασαν και με κατάρτισαν με τις αναγκαίες γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες ώστε να είμαι σε θέση να αναλάβω ενεργό ρόλο μέσα στο φαρμακείο και γενικότερα να συμβάλω στη λειτουργεία του ώστε να επιτύχω στο φαρμακευτικό κλάδο.

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Αυτό που θα τους πρότεινα είναι πως το πιο σημαντικό είναι να κάνει τη σωστή επιλογή για τις σπουδές του. Να επιλέξει ανθρώπους που θα τον προετοιμάσουν σωστά με τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να μπορέσει στο μέλλον να ασκήσει όσο καλύτερα μπορεί το επάγγελμα.

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Σε 6 χρόνια από τώρα, θα ήθελα να έχω εξελιχθεί σαν επαγγελματίας, να έχω αποκτήσει παραπάνω εμπειρία και να έχω καταφέρει να εργάζομαι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με ανθρώπους που θα υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US