Πέτρος Ζεϊτουνιάν

Σχολές-Γραφιστικής-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Ζεϊτουνιάν-Πέτρος
Web Designer / Γραφίστας, Freelancer ελ.επαγγελματίας

Πέτρος Ζεϊτουνιάν. Web Designer / Γραφίστας, Freelancer ελ.επαγγελματίας. 

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Έχω ήδη σπουδάσει και ασχοληθεί με την ηχοληψία και τη δημιουργία και επεξεργασία βίντεο. Η ειδικότητα της γραφιστικής σε συνδυασμό με την πληροφορική έκρινα ότι θα μου προσφέρουν απαραίτητες γνώσεις σε συναφείς με την πρώτη μου ενασχόληση κλάδους. Έτσι, θα μπορώ να έχω πολύ μεγαλύτερη γκάμα εργασιών και με πολύ καλυτερο αποτέλεσμα.

 

  • Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Κατά τη διάρκεια των εργαστηριακών μας μαθημάτων αναλάβαμε project με τους συμμαθητές μου και αυτό ενίσχυσε την ομαδική εργασία. Ήταν πολύ όμορφη διαδικασία διότι ήταν δημιουργική και το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο οπότε μας δικαίωσε.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Οι εκπαιδευτές είναι πολύ καταρτισμένοι στα αντικείμενα τους και προσπαθούν να βοηθήσουν τους σπουδαστές. Υπάρχει συνεχής υποστήριξη για την διαρκή βελτίωση των σπουδαστών του τμήματος.

 

  • Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Απέκτησα ευρύτητα γνώσεων σε διάφορα αντικείμενα που θα συνδυάσω με αυτά που γνωρίζω ήδη.

 

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Να προσπαθεί συνέχεια να εξελίσσεται μέσω της εκπαίδευσης και με το να δοκιμάζει καινούριες ιδέες. Είναι ένα επάγγελμα για το οποίο δεν φτάνουν οι γνώσεις. Χρειάζεται και φαντασία και δημιουργικότητα. Επομένως είναι απαραίτητο να μη σταματάει κάποιος σε αυτά που έχει γνωρίσει αλλά να δοκιμάζει και να εξελίσσεται συνέχεια.

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να έχω συνεργασία με μεγάλες εταιρίες στο κομμάτι της γραφιστικής και να επεκτείνω τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και εκτός της πόλης της Χαλκίδας.

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία