Παρασκευή Κουκιάλη

Παρασκευή Κουκιάλη
Παρασκευή Κουκιάλη
"BLOCK 146" Restaurant, Ν.Ερυθραία

Παρασκευή Κουκιάλη

Παρασκευή Κουκιάλη. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, εργάζεται στο Block 146 Restaurant (Ν. Ερυθραία).

Έχει δουλέψει επίσης στα:

ROCK N’ ROLL – All Day Café Restaurant, Κολωνάκι, Αθήνα
ΞΕΝΙΑ Hotel (Νάουσα Πάρου)
Τουριστικό Περίπτερο (Ξυλόκαστρο)
Almira Nel Mar (Άγιος Μηνάς Χαλκίδας)

Έτος αποφοίτησης 2015 ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Μου άρεσε από μικρή να δημιουργώ και παρακολουθούσα συστηματικά στην τηλεόραση εκπομπές μαγειρικής και πειραματιζόμουν με διάφορες συνταγές. Στο λύκειο πήρα απόφαση να κάνω επάγγελμα αυτό που μ’ αρέσει. Θεωρώ ότι η μαγειρική είναι πρώτα απ’ όλα τέχνη και ευχαρίστηση.

  • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Τα σεμινάρια και αι οι άψογες συνθήκες εκμάθησης, οι εκπαιδευτικές εκδρομές, η άψογη συνεργασία μεταξύ του τμήματός μας, καθώς και η ευκαιρία που μας έδινε συνεχώς η σχολή και οι καθηγητές μας, να εφαρμόζουμε άμεσα στην πράξη αυτά που μαθαίναμε και να δημιουργούμε μόνοι μας νέα πιάτα.

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το IEK Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Ο πολύ καλός εξοπλισμός κουζίνας, οι καλές πρακτικές που εξασφάλιζε η σχολή για όλους τους σπουδαστές σε πολύ αξιόλογα εστιατόρια και ξενοδοχεία, καθώς και η βοήθεια που μας έδιναν για να βρούμε δουλειά.

  • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Να μπορώ να συνεργαστώ για το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα να εξελίξω την ικανότητα να είμαι γρήγορη αλλά ταυτόχρονα καθαρή, καθώς και να βγάζω εις πέρας και τα υπόλοιπα πόστα εκτός από το δικό μου.

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Να είναι αποφασισμένος και να το αγαπάει πραγματικά, διότι το επάγγελμα αυτό χρειάζεται αντοχή και υπομονή, ειδικά στην αρχή.

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Να έχω αποκτήσει αρκετή εμπειρία ώστε να μπορώ να είμαι επικεφαλής και υπεύθυνη σε μια κουζίνα στο εξωτερικό αλλά κ στην Ελλάδα και αργότερα να μπορώ να έχω μια δική μου επιχείρηση με δικό μου μενού και κανόνες.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US