Πάολα Νελάϊ

ΝΕΛΑΙ ΠΑΟΛΑ απόφοιτη ιεκ παιδαγωγικών ιεκ praxis
Βοηθός Βρεφονηπιοκομίας, Παιδικός Σταθμός "Ουράνιο Τόξο"

Πάολα Νελάϊ. Βοηθός Βρεφονηπιοκομίας, Παιδικός Σταθμός "Ουράνιο Τόξο".

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Το να ασχοληθώ με την προσχολική αγωγή ήταν όνειρο! Από μικρή ήθελα να κάνω τα παιδιά χαρούμενα, να τους μαθαίνω δημιουργικά πράγματα! Ήθελα να είμαι δίπλα τους να τα βοηθήσω στη μετέπειτα ζωή τους! Διοότι αν έχεις πάρει σωστές βάσεις στα πρώτα στάδια της ζωής σου είναι εύκολο μετά να εξελιχθείς και να πετύχεις τους στόχους στου στο μέλλον!

 

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Οι σπουδαιότερες εμπειρίες μου κατά την περίοδο των σπουδών μου στο Praxis είναι η συμμετοχή μου σε πολλές δράσεις και εκδηλώσεις όπου μπόρεσα και έλαβα μέρος. 

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

To Praxis σε βοηθάει να ανοίξεις τα φτερά σου, σου δίνει πολλές γνώσεις που δε συναντάς σε άλλες σχολές.

 

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Πιστεύω ότι το πιο δυνατό μου προσόν είναι ότι έγινα καλύτερη! Έμαθα πολλά πράγματα από τις σπουδές μου στο ΙΕΚ Praxis. Έγινα πιο δημιουργική!

 

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Θα πρότεινα να πάει στο ΙΕΚ Praxis και να διαλέξει την ειδικότητα βρεφονηπιοκόνος και δε θα χάσει! Είναι κάτι που σε αλλάζει σαν άνθρωπο… Όταν είσαι με παιδιά, γίνεσαι κι εσύ παιδί!

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Ποιος ξέρει μετά από 6 χρόνια τι θα γίνει! Εγώ θέλω να έχω τη δική μου δουλειά, το δικό μου σχολείο και να είμαι δίπλα στα παιδιά και να τους δίνω την αγάπη μου! Αυτό θέλω!!!

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία